Blood Suckers

Blood Suckers er en automat som har vampyrer som tema – litt skummelt med andre ord. Den har så mange som 25 gevinstlinjer, noe som gjør spillet ekstremt spennende. Svært få automater på nett har like god grafikk som denne automaten.

Hovedpunkter
  • Slot type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Lines: 25
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: YES
  • Free Spins: Ja
  • Payout: 97%
  • Software: NetEnt

Blood Suckers på nett

Automaten Blood Suckers på nett er en videoslots maskin med tema basert på vampyrer. Dette er et spill med fem spillehjul og hele 25 spillelinjer hvor målet er å få best mulige vinnerkombinasjoner i aktive spillelinjer på tvers av alle hjulene. Blood Suckers har flott grafikk som lever opp til navnet. Kombinert med grøssende lyder og symboler i alt fra Dracula til hvitløk (som jo vampyrer er lite begeistret for), er dette et godt gjennomført spilt visuelt – men også når det gjelder spillbarhet, bonuser og jackpot. Det er Net Entertainment som står bak utviklingen av spillet, og du kan spille Blood Suckers gratis før du satser ekte penger. Les mere om Net Entertainment her.

Blood Suckers
Spill automaten nå hos
Mr Green
Spill nå‏ eller fortsett å øve
This demo game is not supported on your device Spill automaten nå hos
Mr Green
Spill nå‏

Hvordan spille Blood Suckers

I likhet med lignende slots-spill, setter du igang Blood Suckers med å først velge innsats og hvor mange linjer du vil spille for. Start med så lite som € 0,01 og en spillelinje – eller kjør på med maks. € 0,50 per linje. Ikke nok med det – men Blood Suckers lar deg også velge alt fra 1 til 4 mynter per linje. Med andre ord er maksinnsatsen da 50 Euro (4 linjer x € 0,50 per linje x 25 linjer).

Innsats kan settes manuelt, eller spinnes igang med største innsats via egen knapp for ???Max Bet???. Skulle du få flere vinnerkombinasjoner samtidig på flere linjer, så vil utbetaling kun gis på den linjen som har høyest verdi. Vinnende rekker i Blood Suckers kan bestå av mellom 2 og 5 symboler som gir uttelling. Blandt de oftest forekommende symbolene er bibler, armbrøster, vievann, eller karakterene Mina, Renfield, Jonathan eller Grev Drakula. Karakterene gir større gevinster, da med minst et par hundre mynter hvis du skulle få fem av dem.

 

Spill denne spilleautomaten også hos

1
Les artikkel
1000kr Bonus 50 gratis spinn på Motörhead
Spill nå‏
3
Les artikkel
5000kr Bonus Sett inn 50 kr - få 300 kr til å spille for
Spill nå‏
4
Les artikkel
4000kr Bonus Tot. 6000 kr + 60 spins bonus
Spill nå‏
5
Les artikkel
3000kr Bonus Totalt 7000 kr + 420 freespins!
Spill nå‏

Mangler du symboler for å fullføre en vinner-rekke, så kan du allikevel være heldig å få gevinst takket være Wild eller Scatter symboler. I Blood Suckers er disse det tidligere nevnte vampyrbittet (merket ???Wild???), og vampyrbruden (merket ???Scatter???). Førstnevnte kan fullføre en rekke for å gi gevinst, men scatter kan forekomme utenfor rekken – men allikevel gi deg bonus.

Den beste Blood Suckers bonusen er Free Spin bonusrunde, som aktiveres når du får tre eller flere vampyrbruder spredt utover alle hjulene. Ikke nok med at du da får hele 10 gratis spinn – men alle gevinster under Free Spin bonus i Blood Suckers tredobler alle utbetalinger. Og hvis du da oppå det hele skulle få ytterligere tre Scatter-symboler i Free Spin – ja så får du ytterligere 10 spinn uten at det koster deg en krone.

Blood Suckers Jackpot

Blood Suckers har ingen progressiv jackpot, men til gjenjeld er største utbetaling i form av en jackpot på 7500 mynter. Dette oppnås hvis du får 5 vampyrbitt på en aktiv spillelinje. Jo flere mynter og spillelinjer du har aktivert – desto større sjanse vil du ha for å kassere denne jackpotten i Blood Suckers. Merk at siden vampyrbittet også er Scatter-symbol, så gir de som nevnt Free Spin dersom mellom tre og fem av dem dukker opp på vilkårlige hjul. Men dersom de kommer på rekke i en linje så trigges Blood Suckers jackpot.

SPILL NÅ