DJ Wild

Elk Studios følger opp gode lanseringer som Taco Brothers or Champions Goal med nykommeren DJ Wild. Utvilsomt det enkleste spillet av disse tre, men også det som treffer best blant de som er glad i funksjonalitet – og selvfølgelig også dansemusikk!

Hovedpunkter
  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Nei
  • Tema: null
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Payout: 96.3%
  • Programvare: Elk Studios

DJ Wild automaten på nett

La musikken ta kontroll over deg er et passende begrep når du sitter med DJ Wild foran deg. Her er nemlig dansemusikken en viktig del av innholdet i denne 5-hjuls videoautomaten som har blitt rustet med 20 gevinstlinjer. Hvis du kjenner til Elk Studios, og spill som Taco Brothers fra tidligere, så vil du nok merke deg at dette er en betydelig enklere automat hva gjelder grafikk og animasjoner, men når du starter opp er det likevel gode sjanser for at du blir hektet.

I tillegg til musikken har DJ Wild, akkurat som navnet antyder, rikelig med wild-funksjoner. Funksjonene sticky wild, expanding wilds og jackpot wilds skal vi komme inn på etter hvert, men er her for å sørge for at du vinner ofte og forhåpentligvis også mye, og som presenteres på en måte du ikke har opplevd før. Dette er lovende takter fra den lille utvikleren Elk Studios.

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvordan spille DJ Wild?

DJ Wild byr på få overraskelser i forhold til hvordan du skal styre automaten. Store og oversiktlige knapper lar deg velge myntverdi, som her strekker seg fra 0,25 til 100 per spinn. Det gir en nødvendig variasjon for at både nybegynnere og high-rollere skal la seg friste av DJ Wild. Du kan også trykke deg inn på utbetalingstabellen på automaten, hvor du vil få litt mer informasjon om hvordan ting henger sammen. Her får du også vite mer om funksjonene i spillet, som vi skal se nærmere på nå. Når du har bestemt deg for innsatsen er det bare å la hjulene spinne, mens du nyter dansemusikken som strømmer ut fra DJ Wild.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Du ville nok bli både skuffet og overrasket om DJ Wild ikke hadde wildfunksjoner, men her er det ingen grunn til å bli verken skuffet eller overrasket. 3 ulike wildfunksjoner er nemlig smeltet sammen i en stor funksjon, og hvor moroa starter når du får et DJ wildsymbol på hjul 1, 2, 4 eller 5. Da aktiveres expanding wildfunksjonen, som sørger for at hjulene hvor wildsymbolet dukker opp blir dekket med identiske symboler. Dette utløser umiddelbart en helt gratis respin, tilsvarende det du kanskje kjenner fra Starburst. Men det stopper ikke her. Det fortsetter nemlig med en sticky win funksjon, hvor alle nye wildsymboler blir værende på hjulet, og som etterfølges av nye respin så lenge det dukker opp nye wildsymboler. Har du spilt på automater som Stickers eller Jack Hammer så vet du akkurat hva du har i vente. Her har du også grunnen til at DJ Wild fort kan bli en automat du blir hektet på.

Prøv DJ Wild hos Betsafe Casino:

Betsafe spilleautomater
Bonuskampanje:
Betsafe
100% Opptil 2500kr
Spill nå‏

Hvilke jackpoter og utbetalinger har DJ Wild?

DJ Wild en medium volatil spilleautomat, noe som innebærer at den utbetaler middels ofte og på et middels høyt nivå. Den er altså verken automaten som utbetaler de råeste gevinstene, eller oftest. Det er likevel mer enn nok å ta tak i, noe som de nevnte wildfunksjonene sørger for. Etter vår erfaring har DJ Wild en tendens til å utbetale i lengre rekker, noe det også blir penger av, når den først setter i gang. Siden den også har funksjonen «win both ways», som betyr at den utbetales både fra venstre til høyre og fra høyre til venstre, trenger du ikke å bekymre deg for at det tar spesielt lang tid før gevinstene kommer. Gevinstene på DJ Wild kan komme helt opp i 1700x innsatsen din, noe som betyr at det er mulig å vinne helt opp til 170 000 mynter. Det må sies å være et tilfredsstillende nivå, også for dere som jakter de litt større gevinstene.

Det finnes også et eget jackpotsymbol på DJ Wild. Dette er selvfølgelig et wildsymbol, og som kan dukke opp på hjul 3. Det kan bare inntreffe om du DJ Wild symboler på de 4 øvrige hjulene, og som kan gi deg en ekstra utbetaling på 500 mynter. Vil du ha oversikt over alle utbetalinger og mulige gevinstkombinasjoner på DJ Wild, kan du klikke deg inn på utbetalingstabellen direkte på automaten.

Konklusjon

Er du glad i spilleautomater som byr på seg selv i form av hyppige gevinster og et bredt spekter med funksjoner, så spiller DJ Wild den rette rytmen for deg. Med gevinstmuligheter begge veier og en wildfunksjon som har mange strenger å spille på, blir det sjeldent et kjedelig øyeblikk. Selv om gevinstene kanskje ikke blir de største, er det likevel en stor underholdning i seg selv at DJ Wild klarer å få frem godfølelsen i deg. Musikken kan du enten like eller mislike. Syntes du den er like kul som vi syntes, så er det bare å vri oppover på volumknappen. Liker du den ikke er det enkelt og greit bare å skru av musikken – valget er ditt!