Dracula slot

Dracula er en videoautomat som bygger på den kjente historien til Bram Stoker. Automaten som er utviklet på lisens fra Universal Studios gir et nært møte med den berømte vampyren i et underholdende spill fylt med blodige funksjoner og et aldri så lite stykke romantikk.

Hovedpunkter
 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Ja
 • Tema: Horror
 • Lines: 40
 • Bonus Game: yes
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Payout: 96.58%
 • Programvare: NetEnt

Dracula slot på nett

NetEnt har i lengre tid samarbeidet med Universal Studios, og spill som Creature from the Black Lagoon, Frankenstein og The Invisible Man er alle et resultat av dette. Dracula er også et resultat av dette og er den første vampyr-automaten som NetEnt har utviklet. Det kommer etter alle de største konkurrentene allerede har spilleautomater med vampyr-tema på markedet. Men i kjent NetEnt stil går de «all inn» når de først kommer med noe, og vi tør derfor påstå at Dracula er en av de desidert beste automatene på markedet med vampyrer som tema.

For å forstå hvorfor må vi kaste et blikk på automaten, og du vil raskt oppdage at det er lagt ned mye ressurser i den grafiske fremstillingen. Flott grafikk og massevis av animasjoner er stikkord, inkludert hovedpersonen selv som har stilt seg til venstre for hjulene og kaster glans over spillet med tidvise bevegelser. Spillet gjenforteller også deler av historien om Dracula, inkludert det romantiske møtet vampyren har med den vakre kvinnen. Alt dette og mye mer til får du oppleve når NetEnt introduserer Dracula.

Dracula
Bonuskampanje:
100% Opptil 6000kr
Spill nå‏

Hvordan spille Dracula?

Topp brukervennlighet har blitt en viktig merkevare for NetEnt, og har du erfaring med andre av deres spill vil du være glad for å se at Dracula har fått den samme spillkontrollen. Det gjør at du finner en god og oversiktlig spillkontroll nederst på automaten, hvor du ved hjelp av noen tastetrykk regulerer innsatsnivå og myntverdi. De 40 gevinstlinjene på spillet er låst og vil alle være aktive under hvert eneste spinn. At det er 40 gevinstlinjer mot det som ellers pleier å være 20 skyldes at NetEnt har presset inn en ekstra rad, mot det som ellers er vanlig. Positivt for deg som spiller, ettersom gevinstene vil komme hyppigere! Dracula har for øvrig en god spennvidde i innsatsnivåer da den strekker seg fra 2 kroner per spinn og helt opp til 2000 kroner – en god allround spilleautomat med andre ord.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

I kjent NetEnt stil så er det lagt til en rekke funksjoner som skal sørge for at spillerne får en best mulig opplevelse. I Dracula inkluderer dette følgende:

 • Wilds: Wildsymbolene kan dukke opp hvor som helst på hjul 2,3 og 4 i hovedspillet. Disse vil erstatte alle andre symboler og erstatte symbolenes om gjør at du får en høyest mulig gevinst. Under freespins finnes det også et stablet wildsymbol som kan dukke opp på hjul 3, avbildet av Dracula og hans utkårede
 • Freespins: Et stablet symbol (3 rader) av Dracula på hjul 2, sammen med et stablet symbol (også 3 rader) av en vakker kvinne på hjul 4 aktiverer automatisk 10 freespins. I tillegg vil du få 2 ekstra freespins når det stablede wildsymbolet dukker opp på hjul 3
 • Flaggermus-funksjon: Denne funksjonen aktiveres tilfeldig under hovedspillet og på hvert eneste freespin. Det som skjer er at flaggermus vil komme flygende i formasjon over skjermen og sette seg på noen av hjulene. Der de setter seg vil alle symbolene ta samme form, og på denne måten gi deg økte gevinster

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Dracula?

I det ordinære spillet kreves det minst 3 like symboler for å få gevinst. Her starter gevinstene på 5 mynter og går helt opp til 200 mynter ved 5 like symboler. Det er symbolene av Dracula og den vakre kvinnen som gir høyest gevinst, og når de to nevnte symbolene oppstår i stablet formasjon ved at de viser både hode, overkropp og underkropp, vil de høyeste gevinstene oppstå. Under de ulike spesialfunksjonene som wilds og freespins vil gevinstmulighetene være enda større enn i hovedspillet. Toppgevinsten på Dracula er på 80 000 mynter, og det finnes ingen jackpot på automaten.

Konklusjon

Vi har ventet på at NetEnt skulle komme ut med en automat med vampyr-tema. Andre utviklere har vært på markedet med dette en stund, og med tanke på «vampyr-feberen» som har herjet, spesielt i filmbransjen, har det vært på sin plass at NetEnt også har kastet seg på bølgen. Dracula er i så måte en av de bedre automatene med dette temaet. Både på grunn av den flotte visuelle opplevelsen, og ikke minst med tanke på at den har et godt innhold av funksjoner. Det starter allerede i oppbyggingen av automaten hvor man har lagt til en ekstra rad, ergo flere gevinstlinjer. I tillegg er spesialfunksjoner som flaggermus-funksjonen med på å løfte opplevelsen til et høyere nivå. Selv om vi kunne tenkt oss en toppgevinst større enn 80 000 mynter, så er det ikke gale å kunne ta med seg 800 000 kroner i gevinst om man skulle spille på høyeste innsatsnivå.