Hall of Gods

Ingen spilleautomater på nett har høyere gevinster enn Hall of Gods. Dens progressive jackpot står nedskrevet i Guinness Rekordbok og var på hele 139 millioner kroner. Vil du stikke av med dens neste enorme utbetaling?

Hovedpunkter
  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Tema: null
  • Lines: 20
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Payout: 97%
  • Programvare: NetEnt

Hall of Gods på nett

Hall of Gods er et mesterverk av en spilleautomat. Utviklet av Net Entertainment ble dette raskt en av de mest populære spilleautomatene på nettet, og selv nå et par år etter lansering er den fortsatt en av de mest spilte.

Forklaringen til dette skyldes i hovedsak to ting. For det første er den underholdene med et flott Norrønt tema med gudene Thor og Odin i spissen. For det andre har den 3 jackpoter som kan gi enorme utbetalinger. Faktisk er spilleautomaten helt oppe i tetgruppen som gjelder automater som utbetaler rekordstore beløp og da føler vi at listen er lagt.

Hall of Gods
Spill automaten nå hos
Mr Green
Spill nå‏ eller fortsett å øve
This demo game is not supported on your device Spill automaten nå hos
Mr Green
Spill nå‏

Hvordan spille Hall of Gods?

Som vi ellers er vant med fra programvareleverandøren Net Ent sine spill så er det lett å forstå hvordan spilleautomaten fungerer. Nederst på automaten finner du egne knapper hvor du kan regulere nivå og myntverdi, og til sammen er det disse to tingene som avgjør hvor mye penger du skal putte på hver gang hjulene spinner.

På spilleautomaten Hall of Gods kan du spille med en nedre innsats på 2 kroner og maks opp til 500 kroner. Dette er avgjørende for hvor mye du kan vinne på de ordinære gevinstene, men det kan være greit å vite at det ikke har noen påvirkning på dine muligheter til å vinne en av jackpotene. Når innsatsen er satt og hjulene spinner i gang er det en rekke funksjoner du må være oppmerksom på.

Den første er wildsymbolet, eller jokeren til spilleautomaten. I Hall of Gods er denne litt spesiell ettersom den er utvidende, som betyr at der den dukker opp vil den utvide seg til å dekke alle tre radene på automaten. Dermed gir det økte vinnersjanser på hele spilleautomaten og ikke bare på en rad som er vanlig på de fleste automater.

I tillegg finnes det et scattersymbol, de to ravnene til Odin, som gir deg alt fra 10 til 30 gratisrunder avhengig av hvor mange av dem som dukker opp på spilleautomaten.

 

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke bonuser og freespins finnes?

En slags Hall of Gods bonus vi opplever er at den ofte dukker opp i freespin-kampanjer når jackpotene begynner å bli store på spilleautomaten. Da ønsker casinoene økt engasjement, både i håp om at jackpoten skal bli enda større og ikke minst at de skal få kunngjøre en vinner.

Det beste er derfor bare å følge godt med der du spiller spilleautomater. Vi er desverre ikke kjent med noen spillsider som har egne Hall of Gods bonuser, men generelt sett kan vi si at Vera John og Spilleautomater.com er verdt å følge med på.

Hall of Gods hos Mr Green

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Hall of Gods?

Bonusfunksjonen i Hall of Gods er der det er mest penger å hente på spilleautomaten. Får du frem 3 skjold under et ordinært spinn vil et eget bonusspill starte. Her blir du utstyrt med Thor sin Hammer og får til jobb å knuse en rekke med skjold. Under disse skjuler det seg alt fra pengepremier til bonussymboler.

Bonussymbolene er påskrevet mini, midi og mega som korresponderer med de 3 bonusene til spilleautomaten. Mega-jackpoten er naturligvis den største og har en rekordutbetaling på over 40 millioner kroner. Ettersom denne er progressiv vil den vokse hver gang noen bruker penger på spilleautomaten og dermed kan det fort bli snakk om store summer.

Konklusjon

Hall of Gods er uten tvil en av de beste spilleautomatene på nettet. Det er enkelt å tilskrive æren for dette til de tre jackpotene, og det er helt sikkert mange som velger den på bakgrunn av dette. Men slik vi vurderer det er det også andre ting som gjør Hall of Gods til en glimrende spilleautomat.

Et flott design og et underholdende tema står sentralt her, og vi har det oppriktig gøy når vi spiller her. Prøv spilleautomaten selv hos tidligere nevnte Vera John,  gå rett til jackpot automatene hos Mr Green for å spille det eller spill Hall of Gods gratis her hos oss. Ikke alle, men noen sider tilbyr Hall of Gods på mobilen.

SPILL NÅ