Hooks Heroes

Hiv og hoi – turen går til Karibien hvor kaptein Hook og mannskapet gjør seg klar for å plyndre. Er du heldig får du din andel av skatten, hvis det ikke går like bra så er det kanskje du som står på menyen når haiene dekker til festmåltid. Hooks Heroes er navnet på denne elleville automaten som NetEnt lanserte i september 2015.

Hovedpunkter
 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Ja
 • Tema: Fantasy
 • Lines: 20
 • Bonus Game: yes
 • Wild Symbol: Piraten Hook
 • Gratis spinns: Ja
 • Payout: 194 800 mynter
 • Programvare: NetEnt

Hooks Heroes på nett

NetEnt har en egen evne til å portrettere forskjellige tema på en utsøkt måte. Hooks Heroes er i så måte et glitrende eksempel på dette. Her møter vi den unge piraten Hook og hans mannskap som befinner seg på tokt i Karibien. Eventyret er flott illustrert med tegneserie grafikk, og i den lekne animerte bakgrunnen settes stemningen fra første spinn.

Pass på at du har lyden på når du spiller, ettersom stemningen løftes ytterligere noen hakk med den Karibiske musikken i bakgrunnen. Som i de fleste videoautomater fra NetEnt er funksjonaliteten på topp, og du kan glede deg til 3 forskjellige pirat inspirerte spinn funksjoner, som er som rene bonusspill å regne. Her er det bare å lene seg godt tilbake og nyte opplevelsen som NetEnt har gjort klar til deg.

Hooks Heroes
Bonuskampanje:
Wunderino
100% Opptil €1000
30 omsetningsfrie cash spins
Spill nå‏

Hvordan spille Hooks Heroes?

Hvis du har en viss kjennskap med NetEnt sine spill fra tidligere, så trenger dette nesten ikke en nærmere presentasjon. Har du spilt en så fikser du alle liker vi å si. Spillkontrollen på NetEnt sine spill er nemlig blant de beste og mest intuitive du finner på nett.

De 20 gevinstlinjene holdes aktive på hver eneste runde, og det du trenger å tenke på er hvilket innsatsnivå og myntverdien du ønsker å spille med. Dette regulerer du enkelt med egne knapper nederst på automaten. Spiller du med laveste innsats kan du spille helt ned mot 2 kroner per spinn, mens du i andre enden av skalaen kan strekke innsatsen til 2000 kroner.

Vi snakker altså om en god allround automat som passer godt for både nybegynnere og high-rollere. Autospinn funksjon kan aktiveres, hvor du selv bestemmer hvor mange spinn som skal kjøres, eller du kan bare trykke på spinn-knappen når du er klar for å begynne å spille. Syntes du hjulene bruker for lang tid når de spinner så er det bare å trykke to ganger på denne knappen så stanser de nesten umiddelbart. En fin funksjon som det er greit å merke seg på NetEnt sine spill.

Spill Hooks Heroes også hos...

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Splitte mine bramseil! Hooks Heroes har virkelig et spennende innhold av funksjoner, som også er godt koblet til historien i spillet. Ta en titt på dette:

 • Hooks Heroes Freespins: Med 3 eller flere scattere aktiveres freespins funksjonen. Dette er ikke en hvilken som helst funksjon, ettersom du her vil få valget mellom å spille tre forskjellige spinn funksjoner. Hver har ulike egenskaper, og under ser vi nærmere på hvordan de fungerer.
 • Fairy Feature: Velger du denne funksjonen så får du 7 gratisrunder. Det spesielle her er at hvert eneste spinn vil avdekke mellom 2 til 5 wildsymboler som plasserer seg tilfeldig på hjulene.
 • Mermaid Feature: Velger du denne får du 10 freespins, og det unike her er at alle gevinster multipliseres med 2. Unntaket er når det inngår wilds i en vinnende kombinasjon. Da er multiplikatoren hele 4x!
 • Pirate Feature: Den tredje funksjonen gir deg hele 15 freespins og det spesielle med denne er at gevinstene regnes ut i fra hvor mange symboler som er synlige på hjulene.
 • Feature spins: Får du 2 scattere vinner du 1 freespins med en tilfeldig valgt spinn funksjon.
 • Wild: Det finnes også en tradisjonell wildfunksjon, symbolisert av piratsjefen Hook.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Hook’s Heroes?

Hook’s Heroes jackpoten er ikke av det tradisjonelle slaget, slik du kanskje kjenner fra de progressive automatene. Men da dette er av den nyere typen videoautomat fra NetEnt har den betydelige gevinstmuligheter. Du kan faktisk vinne så mye som 194 800 mynter hvis du får full klaff, eller maks bytte som en pirat kanskje ville sagt.

Gevinstkombinasjonene kan oppstå på de lavt utbetalende kortverdiene, hvor minste gevinst er på 5 mynter ved 3 like symboler. Langt høyere gevinster får du på de høyt utbetalende piratene, hvor den beste utbetaler 900 mynter ved 5 like symboler. Men det er først når alle de ulike spinn funksjonene trer i kraft at gevinstmulighetene blir virkelig gode.

Konklusjon

Hooks Heroes automaten er et nydelig utformet eksemplar fra NetEnt hvor de viser at de har lagt mye tid ned i detaljene. Grafikken er flott og leken, om enn kanskje litt barnslig i preget. Det fungerer likevel utmerket, da det er så gjennomført med den Karibiske musikken som spilles i bakgrunnen.

Hooks Heroes er også laget på en sånn måte at den skal appellere til et bredt publikum, noe både innsatsnivåene og den store bredden av funksjoner er gode eksempler på. Liker du videoautomater med tegnefilm tema er det stor grunn til å tro at du kommer til å digge å spilleautomaten Hooks Heroes.

SPILL NÅ