gift

Dead or Alive

Dead or Alive er en reise til Ville Vesten hvor kuguttene og sheriff var helter. Prøv denne sloten som byr på wilds, scattere, bonusspill og opptil 12 gratisrunder på ett spinn. Retur 96,8%

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Linjer: 9
  • Bonus spill: Nei
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Utbetaling: 96.8%
  • Programvare:

Dead or Alive på nett

Hvem er Ville Vesten sine egentlige helter? Er det de ettersøkte cowboyene som utfører halsbrekkende stunt fra hesteryggen og som trekker seksløperen raskere enn noen andre, eller er det sheriffen som hamler om med skurkene og endelig får satt be bak lås og slå?

Meningene om dette er helt sikkert delte, og det er nettopp kampen mellom loven og de lovløse som danner utgangspunktet for handlingen i sloten Dead or Alive. Spilleautomaten er utviklet av Net Entertainment og tar deg med tilbake til Ville Vesten og møtet med både cowboyer, sheriffer og seksløpere. Liker du denne typen fortellinger er Dead or Alive på nett spilleautomaten for deg.

Hvordan spille Dead or Alive?

I Dead or Alive får du en klassisk spilleautomat som har 5 hjul og 3 rader. Det som er litt mer spesielt er at antall gevinstlinjer er lagt på 9, som er en del lavere enn de fleste Net Ent sine automater. Det er likevel ikke sagt at gevinstsjansene ikke er like gode. Men først litt mer om hvordan du håndterer automaten.

Er du en av de mange som har spilt på Net Ent sine spilleautomater vil du se at du spiller Dead or Alive på tilsvarende måte som deres andre automater. Du bruker enkelt knappene nederst for å styre nivå, hvor mange linjer du vil spille på og hvilken myntverdi du ønsker. Når du har bestemt deg for dette er det bare å trykke på spin-knappen og krysse fingrene.

Dead or Alive er en spilleautomat utstyrt med flere tilleggsfunksjoner. Den første er wild-funksjonen som finnes i to utgaver; klassisk og sticky wild. Sistnevnte dukker bare opp under gratisrunder og er «sticky» fordi de blir værende i et ekstra spinn etter at de har dukket opp. I tillegg finnes en scatterfunksjon, hvor tre eller flere slike symboler gir deg 12 freespins.

Det er inegn andre spilleautometer her med tilsvarenede Ville Vesten tema, men i nesten samme kategori finner du Jack Hammer – hvor du jakter på bandittene- eller Slot Father, hvor du får tilbud du ikke han motstå fra Mafia sjefen, «or else».

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Dead or Alive er en spilleautomat som har vært på markedet en del år. Derfor kan det være litt vanskelig å komme over Dead or Alive frispinns. Det betyr likevel ikke at du ikke kan komme over det og vårt beste tips er egentlig bare å følge godt med på casinoet hvor du spiller for å se om det kommer et tilbud.

Vil du spille gratis Dead or Alive spill kan du for øvrig prøve vår demoversjon av spilleautomaten her på siden. Her blir du tildelt lekepenger og står fritt til å teste ut alle aspekter ved automaten.

Mer om bonuser og freespins via disse linkene.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Dead or Alive?

Dead or Alive er ikke en jackpot-automat, så her må gevinstene skapes på den vanlige måten. Som du vil se av utbetalingstabellen på spilleautomaten er den høyeste enkeltgevinsten på 2500 mynter ved 5 scattersymboler.

Det kreves for øvrig minst 3 like symboler for å få gevinst, hvor alle gevinster utbetales fra venstre til høyre.

Konklusjon

Dead or Alive har et underholdende tema, som bygges godt opp av et flott design og forsterket av lydeffektene. Selv om den er en enklere type video spilleautomat i forhold til at det mangler litt på animasjoner, så er funksjonaliteten såpass bra at det er vanskelig å legge den fra seg når du er i gang.

Utbetalingsprosenten er bra i forhold til mange spilleautomater og det merker du også mens du spiller, selv om kanskje gevinstene noen ganger er litt lave. Likevel er dette en morsom slot om Ville Vesten som på mange måter går inn i samme gate som automaten True Sheriff.

Prøv den selv hos selveste Mr Green, eller Vera John for en fullverdig spillopplevelse.

SPILL NÅ