gift

Egyptian Heroes på nett

Egyptian Heroes har stilig design og et morsomt tema. Du er hensatt til det Egyptiske oldtidsriket hvor faraoene hersket. Faraos grav er Wild. Ellers kan du regne med scatters og freespins.

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Tema: null
  • Linjer: 20
  • Bonus spill: Nei
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Utbetaling: 94%
  • Programvare: 888 Casino Software

Egyptian Heroes på nett

Egyptian Heroes er et populært videoslots spill på nett fra utviklergiganten Net Entertainment. Spillet består av fem spinnende hjul, hvor opptil 20 variasjoner av linjer over disse kan gi mulige kombinasjoner av symboler. Som navnet tilsier så er Egyptian Heroes laget rundt faraoer og guder fra den egyptiske storhetstiden for 3000 år siden. Etterhvert som du spiller (gratis eller med egen myntinnsats) vil du bli godt kjent med disse figurene, men også flere andre symboler som hver har sin spesielle oppgave i Egyptian Heroes. Her har du f.eks. scatter-symbol, og to former for wild symboler som gjør det hele mer interessant. Du kan spille Egyptian Heroes på blant annet Mr. Green.

Hvordan spille Egyptian Heroes

Start Egyptian Heroes ved å velge myntinnsats og antall linjer du vil spille for. Du har valget mellom 1 eller opp mot 20 linjer for innsats. Hver av disse kan du legge inn alt fra en til ti mynter på.  Myntenheter er €0.10 til €1.00. Hvis du da manuelt vil velge største mulige innsats på ett spinn, vil dette tilsvare hele €100. Max-Bet knappen kan også brukes til å gjøre dette med ett klikk. Sett igang Egyptian Heroes ved å klikke Spin, og se om du får en av de mange mulige kombinasjonene som gir gevinst. Blandt disse kan nevnes to symboler av solguden Ra (8 mynter), fire symboler av gudinnen Osiris (75 mynter), eller fem Bastet-symboler som gir 2000 mynter.

Merk at alle symboler i Egyptian Heroes må dukke opp på en av dine aktiverte linjer for å kunne gi gevinst. Unntaket er scatter-symbolet, med bilde av en gyllen farao. Dette gir ingen umiddelbar gevinst, men aktiverer derimot Free Spin. Free Spin er en flott bonus i Egyptian Heroes hvor du tildeles opptil 20 gratis spinn av hjulene. Det krever at du får tre eller flere slike farao (scatter) symboler tilfeldig plassert blandt hjulene, og de trenger heller ikke lande på aktive linjer.

Et annet spesial-symbol er faraos grav. Dette er en rød pyramide merket Wild, og denne har flere funksjoner. For det første så har disse muligheten til å ekspandere utover hjulet de lander på. Dette kan bare skje på de tre midterste av de fem hjulene i Egyptian Heroes, men de vil da fylle opp hele hjulet – og som resultat kunne erstatte symboler du mangler på aktive linjer for å fullføre andre kombinasjoner. For det andre så fungerer Wild som et sticky symbol hvis Free Spin modus pågår. Igjen så er dette bare for de tre hjulene i midten, men de vil allikevel ekspandere og gi deg gode vinnersjanser underveis med Free Spin bonus.

Spill denne spilleautomaten også hos

Egyptian Heroes Jackpot

Det er ingen progressiv jackpot i Egyptian Heroes. Men jackpotten, hvis du vil kalle den det, er allikevel en romslig gevinst på hele 4000 mynter – utbetalt når du får 5 symboler av guden Ra på en linje. I tillegg har du også en potensielt svært lukrativ Golden Bet Line bonus som du har muligheten for å vinne på i hvert spinn. Dette er en linje utenom de andre, og kan gi fra to til fem ganger din innsats.

SPILL NÅ