gift

Firestorm

Firestorm spilleautomat! De fallende ildkulene betyr at den geniale re-spin funksjonen er satt i gang. Med denne dukker det opp den ene gratisrunden etter den andre. Automatens Wilds øker dine gevinstmuligheter.

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Nei
 • Tema: Fantasy
 • Linjer: 25
 • Bonus spill: Ja
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Programvare: Quickspin

Firestorm på nett

I Firestorm har utvikleren Quickspin lagt handlingen til et sted i Aztekerne sitt gamle rike. I det som kan minne oss litt om NetEnt sin Gonzo’s Quest finner vi et gammel Azteker tempel omgitt av vegetasjon. Grafikken er flott og innbydende, akkurat slik vi venter å finne det fra Quickspin. Følelsen av at du befinner deg på den andre siden av verden, i Søramerikanske trakter, forsterkes av panfløytemusikken som strømmer ut av høyttalerne mens du spiller.

Automaten har et tradisjonelt oppsett med 5 hjul, 3 rader og hvor det spilles på 25 gevinstlinjer. I Firestorm knytter mye av opplevelsen seg rundt en eneste funksjon, nemlig respin-funksjonen, som gjør at du kan få den ene gratisrunden etter den andre. Free spins er ganske verdifulle, så sørg for å benytte dem. Denne vil vi komme tilbake til litt senere i teksten, og vil nøye oss med å si at denne kan være det som skal til for at du går smilende til banken når du er ferdig å spille!

Hvordan spille Firestorm?

Firestorm byr på et enkelt og intuitivt spill-oppsett, slik det er karakteristisk for Quickspin sine automater. Nederst finner du spillkontrollen som er der du legger inn innsatsen din. Et enkelt trykk på «total bet» knappen gir deg intervaller du kan spille på. Her starter innsatsen på 2,50 kroner per spinn, og går helt opp til 2500 kroner.

Det er langt i fram alle automater som har en så stor spennvidde, men viser at Firestorm er et spill som kan nå ut til et bredt publikum. Vi tenker da både på spillere som vil starte forsiktig med en lavere innsats, men også på high-rollere som jakter de større gevinstene. Du velger selvfølgelig det nivået som passer deg best, og når det er gjort så er det bare å spinne deg mot ildstormen.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Vi har allerede vært inne på deler av den, men la oss gå mer i dybden på funksjonaliteten som Firestorm har å tilby:

 • Re-spin funksjon: Vi har nevnt det tidligere, men dette er utvilsomt hovedfunksjonen på Firestorm. Ved å få frem minst 2 bonus wildsymboler av en flammende maske aktiveres funksjonen som gjør at automaten trigger en gratis respin. Symbolene med de brennende maskene vil bli værende på sin posisjon under det neste spinnet. Dukker det opp ett eller flere symboler på den neste runden vil funksjonen fortsette, helt til det ikke lenger dannes nye vinnerkombinasjoner. Ikke nok med det, men jo flere masker du fyller hjulene med desto høyere blir multiplikatoren på gevinstene dine. 3 masker gir en multiplikator på 2x, 4 masker på 3x, 5 masker 4x og 6 masker 5x
 • Wild-funksjon: Det finnes også et standard wildsymbol som vil gå inn og erstatte alle andre symboler på hjulene, og alltid velge en kombinasjon av de symbolene som gir høyest gevinst

Hvilke jackpotter og utbetalinger har Firestorm?

Alle symbolene på Firestorm er av ulike typer edelstener, samt wild-symbolet og den flammende masken. De laveste utbetalende edelstenene gir gevinster ned mot 2 mynter ved 3 like symboler, mens de beste edelstenene gir 10 mynter. Ved 5 like symboler av den flotteste edelstenen er gevinsten 50 mynter.

Wildsymbolet gir størst gevinst og ved 5 av disse kan du ta med deg 500 mynter, i tillegg til at du med stor sannsynlighet vil få mange andre vinnerkombinasjoner siden det er snakk om wildsymboler.

En annen ting som vil være med å drive opp gevinstene er multiplikatorene som aktiveres under re-spin funksjonen, noe som gjør at gevinstene kan bli betydelig større enn dette. Det er ikke noen jackpot funksjon i spillet, så du må sette din lit til det du kan hente her.

Konklusjon

Firestorm har flere likhetstrekk til NetEnt sin legendariske slot Gonzo’s Quest. Fra det Azteker inspirerte designet til multiplikator funksjonen er likhetene absolutt representert. Da blir det lett å sammenligne Firestorm mot Gonzo’s Quest, noe som kanskje kan være litt urettferdig ettersom vi snakker om en av de mest spilte automatene på nettet de siste årene.

En slik suksess er det vanskelig å leve opp til, men Firestorm har absolutt det som skal til for å bli en favoritt blant spillerne. Respin funksjonen er definitivt den største årsaken til dette, hvor de flammende maskene og multiplikator funksjonen gjør at du gleder deg til hver eneste mulighet til å aktivere funksjonen.

Våre tester viser for øvrig at dette er en automat med lav volatilitet, i forhold til at gevinstene kommer ofte, men som regel i mindre utbetalinger. Husk at du kan finne Firestorm spilleautomat hos både LeoVegas og Bertil.

BONUS: 100% opptil 2000€
Spill nå‏