gift

Koi Princess på nett

Koi betyr kjærlighet og vennskap som er sentralt i Koi Princess. Automaten har 20 linjer fordelt på 5 hjul og 3 rader. Scatter, Wilds, bonusspill og frispin gir automaten fra NetEnt spenning

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Coin Value: 2,50 kr to 2000 kr
 • Scatter: Ja
 • Wild Reel: Ja
 • Tema: Asian
 • Linjer: 20
 • Bonus spill: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Programvare: 888 Casino Software

Hvordan spille Koi Princess?

Koi Princess har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer, hvor hjulene fylles opp med høyt utbetalende asiatiske symboler og lavt utbetalende tall og bokstaver. Hovedgevinstene er symbolet av Koi Princess, samt wilds, og et bonussymbol av drager er også inkludert for ytterligere spenning. Det er også inkludert en tilfeldig funksjon som dukker opp i spillet hvor karpefiskene ber deg velge en av tre bonusspill. Karpefiskene hjelper også tilfeldig til med å vippe opp en bonusdrage hvis to inntreffer (3 for bonusspill).

Gevinstlinjene på Koi Princess kan ikke endres, men innsatsnivået og pengeverdien kan justeres fra 2,50 kroner til 2000 kroner pr trykk. Ved å benytte seg av bonus innsatsknappen til høyre øker mulighetene for tilfeldige gevinster og bonusfunksjoner, samt øker verdien når disse inntreffer. Benyttes denne knappen vil innsatsen dobbles.

Foruten å trykke manuelt, kan en benytte autospill og avanserte innstillinger. En kan velge at autospillet stopper ved at eksempelvis bonusspillet blir vunnet, saldoen øker eller reduseres med et bestemt beløp eller ved at gevinsten overskrider et bestemt beløp.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Koi Princess har mye å by på når det gjelder funksjoner, bonuser og freespins sammenlignet med andre spilleautomater. Ved bruk av bonusknappen vil sannsynligheten øke og gi bedre vilkår. Vi starter gjennomgangen i hovedspillet:

Tilfeldig karpefisk bonus

Under et spinn kan det dukke opp en alternativ skjerm. Her får du valget mellom tre karpefisk som kan gi følgende bonus:

 • 5 – Hit: 1 spinn med garantert 5 symbol gevinst med tilfeldig symbol og gevinstlinje
 • Random Wilds: 1 spinn med 4-9 wild som dukker opp tilfeldig
 • Wild Reels: 1 spinn hvor 2-5 sammenhengende wild dekker hele hjulet
 • Bonus: Entrer bonushjulet

Karpefisk dukker også opp tilfeldig hvis 2 bonussymbol inntreffer på hjul 1-3-5. Hvis fisken finner et bonussymbol på radene over/under de 3 gjeldene på spilleautomaten er det 50/50 sjanse for å få det 3. bonussymbolet for å vinne bonusspillet.

Bonusspillet

Bonusspillet vinnes ved å få 3 bonussymbol i form av en drage på hjul 1-3-5 eller som nevnt over ved tilfeldig karpefisk bonus. Bonusspillet begynner med et hjul som snurrer og det er 4 utfall når det stopper:

 • Coin Win: Vinner et tilfeldig beløp
 • Sure Win Freespins: 10 freespins med garantert gevinst. Gevinsten er lik eller øker for hvert spinn. Første spinnet er samme gevinst som innsatsen, så øker det på deretter
 • Wild Reels Freespins: 10 freespins med 1-5 til sammenhengende wilds
 • Bonus Wheel: En entrer et bonushjul med 3 lag og 12 ruter hvor en skal trille terning for å bevege seg rundt på hjulet. De forskjellige rutene en kan lande på er: x1,x2,x3, x25, dobling, utbetal, pil inn et lag og de andre bonusspillene. Ved å trille terningen beveger du deg rundt og innover på hjulet. Du samler gevinster helt til du lander på utbetal eller entrer midten og får gevinsten på x25. Dette er et bonusspill som kan gi meget store gevinster.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Koi Princess?

Koi Princess er ikke en progressiv jackpotautomat og operer derfor kun med en fast jackpot. Gevinstene vil øke etter innsatsnivå og hovedgevinsten er 5 wilds som gir 500 mynter. Andre høye utbetalinger er symbolet av Koi Princess som gir 500 mynter og andre asiatiske symbol gir fra 200 mynter til 300 mynter ved 5 like. Ved å øke innsatsen pr linje kan disse gevinstene økes med 10x.

Konklusjon

Koi Princess leverer, som de fleste andre NetEnt spilleautomater, høy underholdningsverdi og gode gevinstmuligheter. Hovedspillet gir økt spenning med tilfeldig karpebonus og hjelp til å vinne bonusspillet. Bonusspillet byr på flere gevinstmuligheter og et meget kreativt, underholdene og ikke minst høye gevinstmuligheter i Bonus Wheel.

Det anbefales å bruke bonusknappen for å øke mulighetene for bonus funksjoner og ikke minst høyere gevinster når de inntreffer. Koi Princess er en spilleautomat som må prøves!

Test den hos Vera John, som også har mang andre automater på tilbud som du kan lese om her.

BONUS: 200% opptil 1000kr
Spill nå‏