gift

Mega Fortune

Mega Fortune kom på banen i 2009 og ble laget av NetEnt. Siden da har denne spilleautomaten blitt den mest populære blant norske spilleautomater,  både på grunn av sin lav volatilitet og sine progressive jackpot. Den holder fortsatt verdensrekord for den største gevinsten vunnet på et online spilleautomat.

Oppsettet til Mega Fortune er et du helt sikkert har sett før. Den har 5 hjul og 3 linjer, noe som gir 25 utbetalingslinjer. Med flere bonusfunksjoner, er dette en svært spennende automat å spille på.

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Tema: Gold
  • Linjer: 25
  • Bonus spill: Ja
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja

Hva dreier Mega Fortune seg om?

Mega Fortune sitt tema dreier seg rundt livet til en storspiller, eller high roller som de sier i USA. I tråd med den livsstilen, vil du se symbolene du vil se her dreier seg rundt prestisje og penger, så du vil se symboler som dyre biler, gullklokker, sigarer og pengebunker. Faktisk så er hele brukersnittet laget til å etterligne sølv og gull, og gi en luksuriøs følelse mens du spiller uansett hvilket casino på nett du spiller hos.

Nevneverdige funksjoner

Det interessante ved Mega Fortune er at den har lav volatilitet, samtidig som den har verdensrekorden for den største gevinsten vunnet på en online spilleautomat – 179 mill kr. Men det er kanskje ikke så rart. Mega Fortune er, tross alt, en progressive jackpot.

Gratis spinns opptar en ganske stor plass i Mega Fortune. Du kan få så mange som 10 gratis spinns når du får 3 eller flere champagneflasker. De kommer også med en generøs 5x multiplikator.

Slik spiller du på Mega Fortune

Mega Fortune har et veldig klassisk oppsett med 5 hjul og 3 rader. Til sammen, gir det 25 utbetalingslinjer. Som nevnt før, har Mega Fortune lav volatilitet. Det betyr små premier som blir utdelt ganske ofte.

Hvert spinn kan koste deg mellom 2.5 kr og 500 kr. Hvis du lurer på vinnerpotensialet, kan du vinne 80.000 ganger din innsats per spinn. Hvor mye du finner avhenger naturligvis av hvor mye du satser.

Når det gjelder ekstra bonuser, er det båtsymbolet (wilds) og champangesymbolet (scatters) er de du skal se etter. Alt mellom 2 og 5 stykk gir deg ekstra bonuser. Etter det er det pengebunker og klokker som gir deg mest i gevinst.

Du kan også spille Mega Fortune bonusspillet. Dette er den beste delen av spillet, etter vår mening. For å utløse dette bonusspillet, må du få tre hjulsymboler på alle sammenhengende hjul.

Mega Fortune bonusspill er et hjul med tre lag. Du kan starte og stoppe hvert av hjulene ved et tastetrykk, men du kan også la hjulet spinne av seg selv. Gevinstene fra dette bonusspillet er cashpremier eller, hvis du er heldig, Mega Jackpot.

Konklusjon

Denne populære spilleautomat kan spilles overalt, desktop eller mobil, og dine vinnersjanser er de samme overalt. Selv om denne spilleautomaten ble laget for over 10 år siden, er ikke designet utdatert i det hele tatt. Den lave volatiliteten sammen med den progressive jackpotten gjør spillopplevelse veldig spennende. Og selv om du ikke blir den som stikker av med den store gevinsten, vil de to bonusfunksjonene gi deg gode gevinster takket være multiplikatorer.

Mega Fortune
Volatilitet
RTP
Spill her