gift

Mega Fortune Dreams på nett

Mega Fortune Dreams har de samme jackpotmulighetene som Mega Fortune og utbetaler med samme hyppighet. Forskjellen er freespins funksjonen og muligheten for wild re-spin i hovedspillet.

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Ja
 • Tema: Gold
 • Linjer: 25
 • Bonus spill: Ja
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja

Hvordan spille Mega Fortune Dreams?

Mega Fortune Dreams har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer hvor hjulene fylles opp med høyt utbetalende luksus symboler og lavt utbetalende tall og bokstaver. Ytterligere er det mulighet for wilds og de store jackpotene med bonushjul på de tre siste hjulene, samt scatter – diamanter hvor 3 eller flere gir freespin.

Gevinstlinjene på Mega Fortune Dreams kan ikke endres, men innsatsnivået og pengeverdien kan justeres fra 4 kroner til 800 kroner pr trykk. Foruten å trykke manuelt, kan en benytte autospill og avanserte innstillinger. En kan velge at autospillet stopper ved at eksempelvis bonusspillet blir vunnet, saldoen øker eller reduseres med et bestemt beløp, eller ved at gevinsten overskrider et bestemt beløp.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Mega Fortune Dreams byr på wild re – spin i hovedspillet. Dukker 3 wild symboler opp vil de bli værende og 1 re – spin vil bli aktivert. Det er også mulig å finne freespins med 3-5 scatter – diamanter:

 • 3 Scatter – diamanter – 10 freespins
 • 4 Scatter – diamanter – 15 freespins
 • 5 Scatter – diamanter – 20 freespins

Under freespins sekvensen starter en med x3 i multiplikator. Denne kan økes til totalt x 10 ved å få scatter – diamanter. Bak hver diamant skjuler det seg 1-3 ekstra spins eller 1-2x som øker multiplikatoren.

Freespins i Mega Fortune Dreams på nett kan by på store gevinster og er en heldig med diamantene som dukker opp på hjulene i løpet av sekvensen kan dette bli moro.

Prøv flere automater gratis på denne siden.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Mega Fortune Dreams?

Mega Fortune Dreams er en progressiv jackpotautomat som betyr at hver gang en spinner vil deler av innsatsen være med å øke de tre jackpotene som kan vinnes. Siden mange casino deler jackpoten vokser den raskt. Mega Jackpot begynner på 10 millioner kroner og stiger, Major jackpot på 100 000 kroner og Rapid jackpot på 1000 kroner. Du vil fort finne ut at spilleautomater har jackpoter på flere millioner kroner.

For å vinne en av de tre jackpotene må en få bonushjul på de tre siste hjulene for å aktivere bonushjulet. Hjulet har 3 nivå som er preget av ulike mindre gevinster, piler og 2 muligheter for Rapid Jackpot, samt 1 mulighet på de to største jackpotene.

 • Hjulet stoppes og en pil bestemmer hvilke rute som treffes. Piler vil føre til at neste nivå på hjulet entres.
 • På nivå 2 kan en vinne Rapid Jackpot, nivå 3 Mega og Major Jackpot. For hvert nivå øker også de mindre gevinstene som kan vinnes.
 • På 3 nivå er sannsynligheten 2/12 for å vinne en av de største jackpotene. Er en heldig kan en bli mangemillionær ved å treffe Mega Jackpot!

Hovedgevinsten i hovedspillet er 5 wilds som gir 5000 mynter. Andre høye utbetalinger er diverse luksusartikler som gir fra 200 mynter til 2000 mynter med 5 like. Ved å øke innsatsen pr linje kan disse gevinstene økes med 4x.

Konklusjon

Mega Fortune Dreams er en videreutvikling av Mega Fortune, som kommer til syne under hovedspill og freespins. Spilleautomaten har beholdt det populære bonushjulet som kan gi astronomiske utbetalinger og forbedret spillopplevelse generelt. En har større muligheter for store gevinster generelt på Mega Fortune Dreams hvis bonushjulene uteblir.

Mega Fortune har for lenge siden opparbeidet seg episk status grunnet de mange millionærene den har skapt, men generelt sett er Mega Fortune Dreams en videreutvikling og har mer å by på. Fortsatt leder førsteutgivelsen an i største utbetalinger, men kanskje er det du som blir historisk ved å føre Mega Fortune Dreams til topps!

Prøv den hos klassiske Mr Green (full anmeldelse), som ut over dette også tilbyr et variert utvalg spilleautomater.

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏