Mega Moolah

Mega Moolah har gitt verdens største utbetaling. Rekordutbetalingen kom i 2015 da en britisk soldat sikret seg en gevinst på vanvittige 17,9 millioner euro – godt over 150 millioner kroner!

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Ja
 • Tema: Animals
 • Linjer: 25
 • Bonus spill: Ja
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Programvare:

Mega Moolah slot på nett

Få andre spilleautomater har skapt like mange millionærer som Mega Moolah. Med sine 4 progressive jackpoter sørger den for at det alltid ligger klar en milliongevinst til utbetaling. Historien om den britiske soldaten som vendte hjem fra krigen i Afghanistan har blitt en legende etter at den sikret han både 17,9 millioner euro og en plass i Guinness Rekordbok. Det er denne drømmen spillerne lever når de spiller Mega Moolah, så ærlig må vi være. Selv om spillet har fin grafikk, der den inviterer spillerne ut på den afrikanske savannen, så hadde den nok med slike utbetalinger vært like populær om den hadde vært av aller enkleste sort. Den største gevinsten i det ordinære spillet er på imponerende 225 000 mynter, og det er før vi går løs på de 4 progressive jackpotene. Tar vi med at den i tillegg har wilds og scatterfunksjon, så vil du oppdage at du i jakten på de heftige gevinstene faktisk kommer til å ha det moro med alt det andre som foregår i spillet.

Hvordan spille Mega Moolah?

Med sitt oversiktlige og enkle design er det lett å forstå hvordan du skal spille på Mega Moolah. Skulle det være noen tvil så er det bare å trykke på utbetalingstabellen, som vil gi deg alle svarene du søker om hvordan ting fungerer. På de 5 hjulene og 3 radene finner du 25 gevinstlinjer. Disse vil alle holdes aktive under spillet. Det som påvirker innsatsen din er hvilken myntverdi du velger å spille med, og her er det bare å trykke på knappen for å regulere nivået. Mega Moolah er utviklet etter det enkle prinsippet om at jo høyere innsats du velger, desto større vil gevinstene dine bli. Dette kan være greit å ha med seg når du velger hvor mye du skal spille for. Minste innsats er på 0,25 mynter og går opp til 6,25 mynter per spinn.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Det er liten tvil om at Mega Moolah først og fremst er designet rundt de 4 progressive jackpotene. Når det er sagt er det likevel et imponerende utvalg av funksjoner å velge mellom. Her er de du vil komme over når du spinner hjulene:

 • Wilds: Som en spill som handler om de ville dyrene på savannen i Afrika, skulle det kanskje bare mangle at det finnes et wildsymbol. På Mega Moolah er dette et wild lion symbol som både dobler gevinstene dine og kan gå inn og erstatte alle andre symboler, med unntak av scatteren
 • Scatterfunksjon: Får du frem tre eller flere scatter-symboler er du sikret 15 gratisrunder. Det fine med disse er at alle gevinster utbetales med x3

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Mega Moolah?

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Mega Moolah har en av de heftigste jackpotene som noen spilleautomat på nettet kan tilby. Faktisk finnes det 5 ulike jackpoter som det er mulig å vinne, hvorav 4 av dem er progressive. Den ene som ikke er progressiv inngår som en del av det åpne spillet, hvor du kan vinne opp til 225 000 mynter på denne. Når det gjelder de progressive jackpotene, som vokser hver gang noen spiller på Mega Moolah, så deles de inn i Mini, Minor, Major og Mega. Mini jackpoten er alltid på 10 mynter, mens Minor er på 100. Deretter følger Major med 10 000, toppet av Mega jackpoten som alltid er garantert å være på minst 1 million mynter. Da er det kanskje ikke så vanskelig å forstå hvordan Mega Moolah har tatt posisjonen som en av de beste jackpot-automatene på markedet.

Konklusjon

Liker du spilleautomater med store jackpoter er dette en automat det er umulig å komme utenom. Per dags dato innehar den verdensrekorden, i sterk konkurranse med andre jackpot spill som Mega Fortune og Hall of Gods. Konkurransen til tross så troner Mega Moolah øverst i ensom majestet, akkurat slik løven gjør i dyrenes rike. For det er nettopp i dyrenes rike at handlingen i Mega Moolah finner sted, i det som er en sjarmerende automat med flott grafikk og flere gode funksjoner. Men skal vi være ærlig kunne Mega Moolah ha handlet om nesten hva som helst, for dette er en automat spillerne velger nesten utelukkende for å forsøke seg på jackpotene. Det anbefaler vi deg at også du gjør, så kanskje er det deg vi leser om i nyhetene neste gang den bestemmer for å betale ut en Mega jackpot.

BONUS: 100% opptil 10.000kr
Spill nå‏