gift

Narcos

Bli med inn i Pablo Escobars univers mens du jakter på din neste gevinst. Her gjør det ikke noe om du er fan eller ikke av den spennende serien, for denne spilleautomaten tilbyr en flott opplevelse. NetEnt lanserte automaten i 2019, da interessen for TV serien var på topp. Dette er altså en videoautomat med RTP på 96.3%, litt høyere enn standarden, mens volatiliteten er satt til medium.

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 1
 • Coin Value: 0.1 to 2
 • Scatter: Ja
 • Wild Reel: Ja
 • Tema: Movies
 • Linjer: 1
 • Bonus spill: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Utbetaling: 400
 • Programvare: NetEnt Software

Narcos gir deg innblikk i Escobars farlige verden

Kanskje du er en fan av den kjente TV-serien om Pablo Escobar og kan alt om narkokongens historie. Kanskje du kun har hørt navnet og er nysgjerrig på hva dette dreier seg om. Uansett vil du oppleve at Narcos spilleautomaten tilbyr et friskt og stilig tema. Fengende kolombiansk musikk som gir deg lyst til å danse, avspilles i bakgrunnen mens du spinner i vei. Symboler som granater, svære gevær, kjente figurer fra serien og penger gjenspeiler hva serien handler om og gir deg et innblikk i Escobars narkoverden.

Du kan finne Narcos hos de fleste casino på nett med NetEnt spill, som for eksempel LeoVegas, hvor velkomstbonusen er 100% opptil 6000 kr + 140 free spins.

Interessante funksjoner

Blant de tusenvis av norske spilleautomater som kan finnes på nett, anbefaler vi at du prøver NetEnts Narcos fordi her er vinnersjansene ganske gode, med hele 243 måter å satse på. Du kan velge din innsats på mellom 0.01 og 400 mynter på et spinn.

Se også opp for Walking Wilds symbolet, som låser seg fast på hjulene hvis du har aktivert en funksjon eller spiller med free spins. Disse vil nemlig erstatte andre symboler og kan utløse vanvittige premier.

Du vil også motta free spins hvis cadillac symbolet lander på hjul 1, 3 og 5 og eksploderer, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen.

Slik spiller du Narcos

I hovedsak finnes det 4 symboler av Escobars partner, elskerinnen og to av agentene som jaktet på narkokongen. Disse kan gi deg mellom 250 og 300 mynter hvis du får 5 like på samme linjen. I tillegg til disse symbolene, vil du kunne se både pelikaner og fly, med opptil 120 myntverdi. Deretter finner du symbolene A, K, Q og J, som har en verdi på mellom 40 og 60 mynter.

Wild symbolet, som fremstår som et politiskilt, vil kunne gi deg 300 mynter både i spillet og i free spins modus. Er du heldig og får Walking Wilds funksjonen utløst, vil symbolene forflytte seg til venstre på hjulet for hver spinn. Drive By er en tilfeldig funksjon som vil gjøre om flere symboler av høy verdi til Wild symbol.

Ser du 3 eller flere symboler av Escobar på samme rekke, betyr det at Locked Up funksjonen har blitt utløst. Symbolene vil ha en tilfeldig verdi på 1-10 ganger av innsatsverdien. I denne funksjonen vil du kun se Locked Up og Golden Locked up symboler. Alle spinn du utfører her vil være gratis.

Narcos har veldig mye å by på i forhold til andre nye spilleautomater, så vi er ganske imponerte.

Utfordringen mellom automatene

Narcos Vs Jumanji

De fleste TV-serier eller filmer som får sin egen spilleautomat har vanligvis en stor fanskare som gjerne vil oppleve alt som har med den å gjøre. Dette gjelder da både Narcos og Jumanji, som begge ble utgitt av NetEnt. I motsetning til Narcos, har Jumanji kun 36 utbetalingslinjer, mens begge har en RTP på 96.3%. Du vil finne de samme, klassiske bokstavsymbolene som hos Narcos, i tillegg til flere Wild symbol og scatters. I forhold til Narcos har Jumanji lav volatilitet, som betyr at du vil vinne oftere, men det blir lavere gevinster. Dermed må du selv bestemme hva du foretrekker. Liker du litt mer spenning og å satse mer, anbefaler vi å prøve Narcos. Vil du heller være litt forsiktig med pengene, gå gjerne for Jumanji.

Konklusjon

Store TV suksesser som Narcos gir inspirasjon til å lage spilleautomater som alle kan kose seg med. Vi likte å teste ut Narcos, da den er en klassisk videoautomat, samtidig som man har mange spennende symboler og funksjoner. I tillegg vil du finne hele 243 måter å satse på, noe som ikke er så vanlig for en spilleautomat fra NetEnt, med medium volatilitet. Selv om vi savner litt bedre grafikk fra en slik toppleverandør, er det allikevel ganske godt i forhold til det vi ser hos mange andre automater. Test ut automaten og fortell oss hva du syns!