gift

Neon Staxx

Neon Staxx er med blinkende neonlys og synth musikk, en hyllest til de glade 80-årene. Opplevelsen toppes i denne funksjonelle automat fra NetEnt med Wild reel, scatter, Wild og gratis spinn

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Coin Value: 0,01 to 0,50
 • Scatter: Ja
 • Wild Reel: Ja
 • Tema: 80's
 • Linjer: 40
 • Bonus spill: Nei
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Utbetaling: 80 000 mynter
 • Programvare:

Neon Staxx på nett

Neon Staxx ble gitt ut i 2015, av den svenske spillutvikleren NetEnt. Her blir vi tatt med tilbake til 80-årene, tiden hvor synth-musikk og sterke farger var en sentral del av kulturen. Neon Staxx gjenskaper dette på en forførende måte, blant annet gjennom den animerte bakgrunnen som kan både minne om et keyboard og et dansegulv på en og samme gang.

I tillegg sørger musikken for å gjøre retro-opplevelsen perfekt, gjennom dataproduserte rytmer som var svært populære den gang. Men det er ikke bare det forførende temaet du skal merke deg her. Det er nemlig også noe med oppbyggingen i Neon Staxx som er unikt. Teller du antall rader vil du finne svaret som forteller deg at det er 4 rader her, mot 3 som er vanlig på de fleste automater. En ekstra rad gir ekstra gevinstmuligheter, og er sånn sett en gave til deg som spiller.

Med en ekstra rad kan nemlig antallet gevinstrader økes helt til 40, og da sier det seg selv at gevinstene vil komme oftere. Kombinert med scatter, wilds og superfunksjonen Super Staxx, kan Neon Staxx by på massevis av god underholdning, og er uten tvil en av disse automatene som du ikke klarer å legge fra deg når du først har begynt på moroa.

Hvordan spille Neon Staxx?

Er du godt kjent med NetEnt spill fra før så vil du komme i gang uten problemer. NetEnt er nemlig et selskap som benytter seg av et standard oppsett på spillene sine, med kun små variasjoner. Kan du en så kan du alle – enklere blir der ikke. Skulle Neon Staxx være ditt første møte med en NetEnt automat så har du ingenting å frykte.

Under selve hjulene på automaten finner du spillkontrollen. Her har du mulighet til å velge nivå og myntverdi. Det finnes 10 nivåer, og jo høyere nivå du spiller på desto høyere blir innsatsen, men også gevinstene. Det samme gjelder myntverdi som du kan regulere fra 0,01 til 0,50 per spinn. Laveste innsats du kan spille med er på 2,50 per spinn, og helt opp til 1250 kroner hvis du jakter de store gevinstene.

Dette er egentlig alt du trenger å forholde deg til i denne fasen av spillet, for deretter er det bare å spinne og glede deg til at du snart får en smakebit på funksjonene i spillet.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Vi skal la det være sagt med en gang; Neon Staxx er ikke automaten hvor du kommer til å drukne i funksjoner. Derimot er det noe med hvordan de ulike funksjonene er laget som gjør at du kommer til å like dette veldig godt:

 • Super Staxx: Se for deg at det vil dukke opp 4 rader med identiske symboler når som helst, og kanskje vil de til og med dekke hele automaten. Super Staxx er funksjonen vi snakker om, en tilfeldig aktivert funksjon som gjør at hele hjul vil dekkes med de samme symbolene og gevinstene nærme seg klimaks
 • Freespins: Et triangelsymbol er scatter i spillet og vil belønne deg med gratisrunder etter hvor mange slike symboler du får frem. 3 symboler gir deg 10 freespins, 4 gir 15 freespins og 5 gir 20 freespins. Som en ekstra bonus spilles alle gratisrunder kun med symbolene som gir høyest gevinst og wild symboler.
 • Wildfunksjon: Denne er helt klassisk, i form av at wildsymbolene vil kunne inngå i kombinasjon med alle andre symboler og erstatte det eller de symbolene som gir deg høyest gevinst

På utkikk etter gode free spins tilbud? Neon Staxx er ikke akkurat den spilleautomaten med mest free spins blant de fleste casino på nett dessverre, men du skal ikke se bort fra at det finnes. Ellers vil du nok finne gode tilbud på andre automater om det skulle være ønskelig.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Neon Staxx?

Symbolene i Neon Staxx består av lavt utbetalende kortverdier (A, K, Q og J) og høyt utbetalende triangler som har symboler av ulike dyr. Det kreves minst 3 like symboler for å gi gevinst og her starter utbetalingene på 4 mynter.

Det symbolet som gir høyest gevinst er triangelen med løven, som gir 100 mynter ved 5 like symboler. Neon Staxx har ikke jackpot av noe slag, og høyeste gevinst er ikke på mer enn 400 ganger innsatsen din. Dette er derfor ikke spillet du velger om du er ute etter de virkelig store gevinstene.

Konklusjon

Neon Staxx minner mye om den populære NetEnt automaten Starburst. Det er naturligvis et godt utgangspunkt, ettersom vi snakker om et av de beste spillene som er laget. Den store forskjellen ligger i funksjonaliteten, hvor Neon Staxx har et bredere register enn Starburst. Super Staxx funksjonen minner mye om Starburst sin stjernefunksjon, og i tillegg har den flere strenger å spille på med både wild og scatter som gir freespins.

Designet er også noe for seg selv, sterkt inspirert av 80-tallet, hvor opplevelsen vil forsterkes av musikken som er hentet fra samme tidsalder. Når det kommer til gevinstene så kunne de med fordel lagt på et litt høyere nivå, og her ligger den store forskjellen fra Starburst som gir langt større gevinster. Alt i alt, likevel en god opplevelse som vi anbefaler deg å teste ut.

BONUS: 200% opptil 1500kr
Spill nå‏