Årets største utbetaling på Net Ent automat

2014 har startet positivt for Net Entertainment. Det svenske selskapet har lagt frem positive årsresultater for 2013, flere nye spiller har blitt lansert og ytterligere storsatsinger står på trappen. Dessuten har de kunngjort flere rekordutbetalinger, senest forrige uke med en pen gevinst for en norsk spiller på Mega Fortune Touch.

Men også en annen automat har kommet i fokus, nemlig Arabian NigthsTouch som for noen få dager siden noterte årsbeste utbetaling på en Net Ent spilleautomat.

Finsk spiller ble den heldige vinneren hos Casumo

En finsk spiller hos Casumo fikk gleden av å stå for rekorden. Pene 3,3 millioner Euro havnet utbetalingen på for den finske spilleren, som er en mann i 50-årene. Finnene har det med å stå for gode utbetalinger på spilleautomater og er samme land som har verdensrekorden på 92 millioner kroner, vunnet på Mega Fortune (mer informasjon om automaten her).

Casumo Arabian Nights

Jackpot automaten Arabian Nights

Arabian Nights er en spilleautomat som vet å skape rekorder, noe du kan lese mer om på denne siden. Årsaken skyldes at den har en progressiv jackpot som bygger seg opp i takt med hvor mye det spilles på Netent automaten. Mer om Netent her.

Et lite beløp fra pengene du og jeg legger på spillet blir nemlig øremerket jackpoten. Så jo flere som spiller, desto høyere blir utbetalingene. Når ånden i lampen til slutt bestemmer seg for å dele pengene sine med en heldig spiller kan det altså fort være snakk om store summer.

Vi er sikker på at den finske spilleren sier seg rimelig fornøyd med å ha sikret seg en betaling på rundt 25 millioner kroner. Prøv lykken hos Casumo du også, så blir kanskje du den neste storvinneren på Arabian Nights eller en av de andre jackpot-automatene du kan finne her.

Mange progresive jackpotter hos Casumo

Casumo tilbyr nemlig flere med progressiv jackpot, deriblant også Mega Fortune og Hall of Gods. Hvis du ikke har konto hos Casumo allerede kan du som nytt medlem ta med deg en valgfri velkomstbonus. De lar deg nemlig selv bestemme hva som passer best; ekstra penger å spille for, gratisrunder på automater eller en kombinasjon av begge deler. Valget er ditt hos Casumo!