Hall of Gods jackpot nærmer seg 50 000 000 kr.

Store jackpotter virker alltid som ren tenning for spillere, og nå er det Hall of Gods som nærmer seg de store høydene. I skrivende stund har den progressive jackpoten passert 48 millioner norske kroner, men når du leser dette kan den være vekk!

Fokus på de gamle gudene

Hall of Gods har fokus på norrøn mytologi. Mens bølgesus, spenningsmusikk og trommer spilles i bakgrunnen, øker spenningen til den kulminerer i en spennende melodi når du treffer en vinnende linje. Alle symboler er pusset og pyntet med klassiske norrøne kunstverk som Thors hammer, stridsøkser og bilder av guder og gudinner.

Det er ti forskjellige utforminger på symbolene: fem høye gevinstsymboler og fem lavere. Men det er ikke smågevinstene du er ute etter når du spiller Hall of Gods. Her gjelder bare en ting: Jackpoten!

Hele 3 jackpoter

Spillet inneholder ikke bare 1, men 3 progressive jackpoter. Når du spiller går 1% av innsatsen til de to laveste, mens hele 4.9% går til megajackpotten. Progressive jackpoter bygges opp ved at mange automater er koblet sammen, og Hall of Gods er en av disse. Det er her vi kommer til sakens kjerne: Kjempegevinsten nærmer seg nå 50 000 000.

Hvordan blir du med i kampen? For å delta foreslår vi Betsson.  Er du ny kunde her, dobler Betsson det første innskuddet opp til 3000 kr og gir deg 25 gratisspinn med på kjøpet. Omsetningskravet er 30 ganger, men det ikke heller ikke hovedsaken her.

Bli med i kampen:

Bonuser og innskudd kan selvfølgelig brukes overalt hos Betsson, men la oss nå komme tilbake til sakens kjerne; 48 273 000 ble akkurat passert. Den som vinner denne summen, kan legge inn årene. Så hiv deg på og logg deg inn, eller opprett ny bruker om du ikke allerede er kunde:
Disse gevinstene er det langt mellom!