Big Bang lanseres på mobilen!

Spilleautomaten Big Bang ble lansert tidligere i år og har vært en stor suksess. Automaten som kan minne om Starburst, som du kan lese mer om her, tar spillopplevelsen ut i verdensrommet hvor spillerne blir vitne til planeter som eksploderer i jakten på gevinster.

Big Bang på Netent Touch

Denne typen spill er det åpenbart at spillerne setter stor pris på hvor Big Bang med et stort smell har lagt seg inn på topplistene i casino verden over. Nå kommer den også til mobilen. På bakgrunn av den store suksessen Netent opplever med Big Bang har de nå bestemt seg for å gjøre spillet tilgjengelig på deres mobile plattform Netent Touch.

Big bang touch

Spill Big Bang nå hos ComeOn!

Over 30 spilltitler tilgjengelig som Touch

Dermed blir Big Bang en del av en spillserie på rundt 30 titler som selskapet allerede har gjort tilgjengelig for spillerne på mobil. Dette inkluderer spill som Mega Fortune (mer om PC versjonen av spillet her) automaten som tidligere i år satte ny rekord for høyeste mobil utbetaling, og South Park som du kan finne mer om her.

Har du et nettbrett eller en smarttelefon bør du oppleve hvor god spillopplevelse du får med Netent Touch. Grafikk og lyd er tilnærmet like bra som du får på PC og det er ingen forskjeller i funksjonalitet. Mer om Netents spill for mobilen her.

Fantastisk spillopplevelse på mobilen

Den største forskjellen du vil oppleve er at du gjerne spiller på en mindre skjerm, men det er også så godt som det eneste vi klarer å skille spillene på.

Så bra er denne teknologien at Netent har et stort fortrinn til konkurrentene på dette området. Big Bang har en toppgevinst på eksplosive 1 millioner kroner, som gjennom spektakulære jokerfunksjoner legger det meste til rette for at du skal bli underholdt. Den har også en multiplikator-funksjon på hele 32 ganger, så her er det bare å være forberedt på store utbetalinger, også mens du er på farten.

Vil du lese mer om Big Bang kan du lese vår anmeldelse av PC-utgaven av spillet her  eller du kan gå direkte til Comeon for å spille det på ordentlig.