gift

DeadMau5 spilleautomat på nett - kommer snart

DeadMau5 slot

DeadMau5 spilleautomat på nett - kommer snart

Hold deg fast, for snart kan du spille på en ny spilleautomat inspirert av elektromusikk DJen DeadMau5! Den verdenskjente musikeren har inngått en avtale med Microgaming om å lage en spilleautomat basert på DJen. Kanadiske DeadMau5, som egentlig heter Joel Thomas Zimmerman, har spilt siden tidlig 2000-tallet, men karrieren tok av i 2008, med albumet Random Album Title. Han er også Grammy nominert og har spilt på en rekke konserter og festivaler, blant dem Coachella i flere år, inkludert i 2020.

Du vil som oftest se DeadMau5 på konsert med en slags hjelm i form av en mus, mau5head, som ble hans varemerke. DeadMau5 spiller for det meste musikk i sjangrene elektronika, house og progressive musikk, og har en stor fanskare som gjerne vil sette pris på den nye automaten. Nylig kom det frem at temaet for turneen cube v3, som ble kodet av blant annet DeadMau5, vil bli hovedinspirasjonen til spilleautomaten. Her blir det mye fin, trollbindende grafikk som vil få deg til å bli så lenge som mulig!

Forventer innovativt samarbeid mellom Microgaming og DeadMau5

Zimmerman er ikke helt ukjent med spillverden, da han var kjent for å være aktiv på plattformen Twitch. Han er også vanligvis veldig involvert i alle sine prosjekt, så DJens innsats vil garantert komme med strålende ideer. Dette samarbeidet med Microgaming vil nok produsere imponerende resultater. Fans av DeadMau5, og elektronika generelt, vil sannsynligvis sette stor pris på bakgrunnsmusikken mens de spiller i vei. Det er enda ikke kjent når spilleautomaten vil være tilgjengelig og akkurat hvor du kan finne den, så vi må enda være tålmodige.

Det blir ikke første gang spilleverandøren Microgaming lanserer en spilleautomaten med musikk tema. Tidligere har de gitt ut blant annet Karaoke Party, The Rat Pack og The Phantom of the Opera, der sistnevnte slo godt an blant spillerne. Automaten tilbyr 243 innsatsmåter, med en RTP på 96.57%, noe vi håper blir samme stilen på DeadMau5. Disse automatene, med unntakk av Phantom of the Opera, er mye enklere enn de fleste nye spilleautomatene man kan se i dag, men musikk temaet ble vel tatt imot av publikum.

Mens vi venter på å kunne teste DeadMau5, kan du gjerne lese flere anmeldelser av nye spilleautomater.

  • Publisert dato: 2020-03-01 11:40
  • Modifiserings dato: 2020-03-01 11:41