Fruit Warp hos Vera&John

Vera John Casino

Fruktautomater har vært et område som har lagt rimelig brakk de siste årene. Tidligere har dette vært et område forbundet med gamle klassiske automater av den aller enkleste sorten. Men det siste året har det vært et skifte her med mange nye fruktautomater, hvor fellesnevneren har vært at de har tatt i bruk videoteknologi og skapt en mer moderne fruktopplevelse. Sist ut er spilleautomaten Fruit Warp, som vi tør påstå er den mest unike som har vært laget så langt.

Helt unik oppbygging

Det er utvikleren Thunderkick som har utviklet Fruit Warp. Her har de latt den store spilleautomat-håndboken blitt liggende igjen i skuffen og gått sine helt egne veier. Borte er de klassiske radene og hjulene og ikke minst gevinstlinjene. I stedet har det lagt inn 9 fruktsymboler som ligger svevende i luften og som ikke har noen faste posisjoner. Frem til nå har de fleste vært vant til å se symbolene på en rett linje både vannrett og loddrett, men det kan du bare glemme i Fruit Warp. De flotte symbolene av bananer, druer, plommer og mer eksotiske frukter som stjernefrukt, svever lekkert i luften og det er nesten så du får lyst til å sette tennene i dem.

Fruit Warp hos Vera&John

Fruktige funksjoner

I tillegg til den spesielle oppbyggingen har utvikleren lagt inn flere unike funksjoner som bidrar til en økt spillopplevelse. Når du spinner fruktene og det kommer flygende inn tre like frukter ved siden av hverandre vil du få gevinst. Klarer du å øke dette til 4 like frykter øker spenningen. Du vil da nemlig få en gratis re-spinn av de øvrige 5 symbolene. Dermed øker sjansen for flere like frukter og dermed enda høyere utbetaling. Dessuten havner du inn i bonusspillet Fruit Mode. Hver eneste frukt i spillet har sitt eget Fruit Mode, og ettersom det finnes 9 forskjellige frukter finnes det altså en drøss med ulike bonuser. Når du spiller på bonusspillet har du et eget Multiplikator-meter. Jo høyere du kommer her desto høyere blir multiplikatoren på alle gevinstene dine. Dette blir garantert en fruktig opplevelse!

Prøv Fruit Warp hos Vera & John

Vera og John er kjent for å være tidlig ute med de siste spillene på markedet og i så måte er Fruit Warp ikke noe unntak. Her kan du velge om du vil prøve det gratis eller å spille for penger. Velger du det siste og ikke er kunde hos Vera & John, så pass på at du får med deg velkomstbonusen deres på 100 % opp til 5000 kroner. Her har du altså muligheten til å sikre deg 5000 kroner ekstra å spille for. Det skulle rekke til en god smoothie-blanding på Fruit Warp og litt til. Besøk Vera&John og få din velkomstbonus du òg!