Eventyrlige gevinster med Rødhette

NetEnt lanserte nylige spilleautomaten Fairytale Legends: Red Riding Hood, hvor vi er med Rødhette inn i hennes magiske verden. Her blir en møtt av uttalige funksjoner og store gevinster, som vi har sett nærmere på i det som blir den første automaten i en ny eventyr serie fra den svært så populære utvikleren.

NetEnt begynner med legendariske eventyrautomater?

Fairytale Legends: Red Riding Hood er det fulle navnet på NetEnt sin nyeste spilleautomat. Her er det allerede klart at dette blir den første automaten i en serie spill fra den svenske utvikleren. Er dette starten på et nytt eventyr fra NetEnt, og hvilke spennende eventyr kan vi vente oss videre?

De har startet med et eventyr fra de berømte Grim brødrene, men kan vi vente oss at H.C Andersen og «våre egne» Asbjørnsen og Moe blir neste? Vi gleder oss i spenning, for ut fra hva vi har sett av Rødhette, har den alt som skal til for å bli en ny eventyrhistorie for den svenske spillgiganten.

Bli med Rødhette ut på eventyr

Red Riding Hood spilleautomaten tar oss med ut i den magiske skogen som er skildret i bakgrunnen og som lydsporet gjengir. De 5 hjulene, 3 radene og 20 gevinstlinjene fylles opp med høyt utbetalende symboler fra historien, samt lave gevinster i form av bokstaver.

Rødhette har selvsagt hovedrollen i historien og fungerer som wild-symbol. Hun dukker opp på rad 2,3 og 4 og har ”sticky”-funksjon når 2 eller flere symboler inntreffer. Du får da re – spin så lenge et nytt symbol inntreffer på neste spinn, opptil alle 9 symbolene dekker skjermen. En annen karakter å se opp for er den magiske feen som tilfeldig dukker opp under spillsekvensen og drysser tryllestøv på hjulene.

Magiske tryllestøv funksjoner

NetEnt har det for vane å inkludere tilfeldige funksjoner for å øke spenningen og gevinstmulighetene i hovedspillet. I Red Riding Hood har de bokstavelig talt hentet frem tryllestøvet! En fe dukker tilfeldig opp og skaper magi på hjulene når du minst aner det. De tre tryllestøv – funksjonene, som magisk dukker opp, er som følger:

  • Magiske fe spinn – En tilfeldig klynge av mellom 5 og 9 medium gevinstsymbler dukker magisk opp.
  • Fe overraskelse – Dukker tilfeldig opp ved et spinn uten gevinst. Et medium symbol blir tilfeldig plukket ut og de lavt utbetalende symbolene som omgjøres til gevinst oppstår.
  • Wilde fe spinn – 3 eller 4 wild – symboler dukker opp på hjul 2-4. Etter gevinst er utbetalt aktiveres re-spin til neste spinn.

De tilfeldige funksjonene er med på å gi hovedspillet en ekstra x-faktor og bedrer gevinstmulighetene. Det er selvsagt også freespins og bonusspill, og denne gangen har NetEnt pakket begge ned i kister.

Velger du rett bonuskiste kan gevinstene bli magiske!

Red Riding Hood freespins og bonusspill er låst ned i kister som dukker opp på hjul 1-3-5. Dukker alle tre kistene opp får du velge en av de tre kistene, som inneholder:

  • 10 freespins
  • Coin Win (15 x innsats)
  • Beware the wolf bonusspill.

Sistnevnte er et bonusspill som lar deg bli med Lille Rødhette ut på tur, hvor hun skal finne huset til bestemor. Ved hjelp av en terning flytter rødhette nærmere målet og du vinner gevinster for hvert terningkast. Men pass på! Plutselig dukker ulven opp og bonusspillet er avsluttet. Klarer du å unngå den store stygge ulven, venter en klekkelig jackpot hos bestemor.

NetEnt tryller frem nok en magisk spilleautomat

Red Riding Hood spilleautomaten er fullpakket med kreative funksjoner i hovedspillet som skaper spenning og ikke minst gevinster. Vanligvis er det freespins som stjeler overskriftene, men denne gangen har NetEnt gitt oss et bonusspill som virkelig leverer store utbetalinger.

Les om kasino bonuser her

Rødhette automaten er som det svenske spillselskapet har omtalt den som, en Fairytale Legend! Vi er spent på å se hvilke spil som følger denne, men inntil videre gjelder det å bistå Rødhette med å finne veien til bestemors jackpothus.

Spill Red Riding Hood spilleautomaten hos Guts i dag!