Tett på Håndball-VM

For noen dager siden gikk startsignalet for årets håndball-VM for kvinner. Det har blitt nærmest en juletradisjon at det spilles et stort håndballmesterskap i desember og nok en gang sitter mange hjemme og håper på norsk gull slik det ble i VM i Brasil for to år siden.

Før mesterskapet har Norge måttet tåle et favoritt-stempel og forventningene ble neppe mindre etter en sterk seier i åpningen mot Spania, et lag som regnes som en av de tøffeste utfordrerne i kampen om gullet.

Etter 22-20 mot Spania på lørdag skal håndballjentene ut i 4 kamper til i gruppespillet. Argentina, Paraguay og Angola er blant de kommende motstanderne og etter seier i den antatt vanskeligste kampen er det ventet at Norge nå får en betydelig lettere vei mot sluttspillet. Selve finalen går av stabelen 22. desember og da krysser vi fingrene for at Norge blir seende på den ene siden av banen når startsignalet går.

Startsignal hos bettingselskaper

Startsignalet har også gått hos Bettingselskapene som følger hele mesterskapet tett. Betsson, Betsafe og Unibet er noen av oddssidene som følger mesterskapet tett. Her kan du spille både på resultat i enkeltkamper, hvem som blir toppscorer, hvilke lag som kommer videre til gruppespillet og selvfølgelig også hvem som kommer helt til topps. Alle gruppespillkampene ligger allerede ute så her er det bare å sette i gang.

Andre spill verdt å få med seg hos bettingselskapene

Er du lysten på å spille på noe annet enn odds er alle disse sidene for øvrig også utmerkede casino. I tillegg til hele bredden av bordspill, kan de også friste med et innholdsrikt utvalg av spilleautomater.

Spillet du for eksempel hos Unibet vil du finne både alle de norske spilleautomatene som Jackpot 6000 og Mega Jackpot, samt et stort utvalg av de mest populære videoautomatene på nettet. Vil du se nærmere på hva Unibet har på menyen kan du klikke her.

Vi på Norskespilleautomater ønsker det norske håndball-landslaget lykke til i Serbia og håper de kommer tilbake for å feire jul med nok et gull i bagasjen.