NetEnt har utgitt lanseringsplanene for 3. kvartal

NetEnt utga nylig lanseringsplanene for nye spilleautomater i tredje kvartal, som teller fire splitter nye automater. NetEnt har gjort det til en vane å gi tilhengerne en smakebit på hva en kan vente seg i det kommende kvartalet og vi har sett nærmere på hva vi har i vente. Før vi kommer til detaljene kan vi røpe at det blir mer innholdsrikt enn på lenge, med flere meget spennende ting i planene.

To nye lanseringer i juli

Vanligvis pleier NetEnt å utgi en ny spilleautomat hver måned, men i sommer måneden juli har de bestemt seg for to nye lanseringer. Så for spillere som har litt tid til overs i ferien, om det er på stranden eller hytten, kan en oppleve spenningen og forhåpentligvis vinne litt ekstra feriepenger. De to nye lanseringene er som følger:

NRVNA: The Nxt Xperience – 12. juli

NetEnt har allerede lansert en NRVNA spilleautomat, så hva oppfølgeren har å by på blir spennende å se! Den opprinnelige spilleautomaten byr på glødende futuristisk grafikk og design, så vi kan kun spekulere i hva som kommer i juli. Kunstig intelligens? Ekspedisjoner i verdensrommet? Futuristisk magi? Vi ser frem til å se hvilke planer NetEnt har for å videreutvikle NRVNA.

When Pigs Fly – 21. juli

Den andre spilleautomaten som kommer i juli, When Pigs Fly, er en tittel som gir rom for et enormt potensial. Vil vi få se flygende griser? Bonusspill lignende Angry Birds? Eller er det kun metaforisk? Spørsmålene er mange og spenningen desto større. NetEnt er spillutvikleren som driver innovasjon i bransjen og med denne spilltittelen kan de muligens nå nye høyder?

August byr på undervannstur til Atlantis

Secrets of Atlantis lanseres 24. august og blir NetEnt sin første nyhet ut fra startblokkene etter sommeren.  Her vil NetEnt ta oss med til det mytiske undervannslandet i Atlanterhavet. Landet som første gang ble nevnt i Plato sine skrifter og som ble sagt at sank til sjøs etter å ha kommet i unåde av de antikke gudene. Byen har blitt gjengitt i bøker, filmer og dataspill og det blir spennende å se hvordan den kommer til livet i regi av NetEnt. En kan trolig forvente en spilleautomat med havfruer som kommer til livet på hjulene og kanskje et besøk av Neptun?

Rocketurneen avsluttes i september

Som tidligere annonsert så spilles siste konsert i NetEnt sin rocketurne i september. Motörhead er siste band ut i den lovpriste serien av spilleautomater og slippes 22. september. Det britiske bandet som står bak låtene Ace of Spades og The Game og Overkill, blir ofte referert til som det bandet som har høyest volum i verden. Her blir det sikkert høyt volum, gevinster og bonus funksjoner å se frem til. De to andre automatene i serien Guns n’ Roses og Jimmy Hendrix har begge levert til 6 på terningen og Motörhead vil sikkert komplimentere serien på en verdig måte. Vi gleder oss allerede og håper at NetEnt igjen lar oss ta kontroll over lydspakene.

Mens du venter i spenning på nylanseringene, kan du spille andre NetEnt favoritter hos Betway her

BONUS: 100% opptil 10.000kr
Spill nå‏