Yggdrasil slipper det nye spillet Legend of the White Lady

Gammel kinesisk legende har blitt til ny spilleautomat fra Yggdrasil. Bli med å lær deg legenden som går flere tusen år tilbake, og vinn samtidig store premier på denne kliss nye automaten. Du finner den hos Mr Green.

21. juli slapp Yggdrasil sin nye spilleautomat ved navn ”Legend of the White Snake Lady”. Spillets tema bygger på en gammel kinesisk historie som forteller om en slange som skapte seg om til en kvinne for å forføre mannen hun elsket. Historien er en av Kinas 4 store folkeeventyr og har vært satt opp som både teater, opera og filmforestillinger.

Vi skal ikke gå noe dypere i den historien, men heller se hvordan Yggdrasil har brukt historien til å skape en helt ny spilleautomat.

Spillet handler om å treffe fem symboler av samme slag:

  • 5 av et slag uten en Wild med det høyest betalte symbolet gi 25 000 mynter.
  • 5 av et slag med en Wild gir opp til 2500 mynter
  • 4 av et slag vil gi opp til 250 mynter, med premier på 150, 100 og 75 på lavere betalte symboler.
  • 3 av et slag vil gi 100, 75, 50 og 25 mynter, alt etter hvilket symbol som slår inn.

Da spillet regner gevinster på flere linjer, vil f eks. 3 symboler på samme linje og 1 på linja under kunne gi 2 gevinster. Jo flere symboler av samme slag som dukker opp vannrett, loddrett eller diagonalt, dess flere gevinstlinjer får man.

”Vinn alle måter” gjør spillet lett å følge selv for nybegynnere

Spillet har fem lavpremie og et høypremie symbol som utløser gevinst hvis tre eller flere symboler havner i rekkefølge på en gevinstlinje. Gevinstlinjene begynner fra ytrevenstre eller ytrehøyre posisjon. Wild-symbolet (jokeren) er utelukkende plassert på det tredje hjulet (i midten) og erstatter alle symboler i begge retninger. En wild utløser alltid et nytt gratisspinn med en wild låst i sin posisjon. Opptil tre wilds kan landes i en runde.

Frispinns

Hvis trofe symbolet havner på det femte hjulet, vil det utløse enten gevinst eller 8-12 frispinns. Mens frispinnene går, kan man både vinne mynter og 2 til 4 flere frispinns, og man kan til og med gjøre et helt hjul om til wilds.

Den midterste hjulet stopper siste til å øke spenningen. Først når det midterste hjulet har stoppet vil spilleren kunne se om han har vunnet med en kombinasjon enten fra høyre eller venstre. Utbetalingsprosenten ligger på 96.1% og spillet er ikke koblet til noen progressive Jackpot.

Legend of the white snake lady kan selvfølgelig spilles på både mobil og pc og blir å finne på mange av kasinoene som er Yggdrasils partnere.

En av dem er som vil ha spillet fra starten er Mr Green, og du kan derfor gå hit for å prøve spillet!

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏