Nordmann vant over 26 millioner kroner på mobilen!

Vi drømmer alle om å vinne de store jackpotene som gir oss økonomisk frihet resten av livet. For norske Chris gikk drømmen i oppfyllelse når han slo i hjel tid mens han ventet på at kjæresten skulle blir ferdig å handle. Sjelden har noen kommet med en bedre unnskyldning for å slippe å være med på handleturen! Les mer om hvordan den fantastiske gevinsten ble virkelighet. 

Leo Vegas vinner med milliongevinst på Joker Millions
Bonuskampanje:
150% Opptil 10.000kr
Spill nå‏

Vant multimilliongevinst mens kjæresten handlet

Det er lenge siden det har vært en storgevinst for en norsk spiller. Men nå har endelig lykken snudd, og vi kan glede oss over nok en mangemillionær. Her er historien om hvordan det gikk for seg.

Chris fra Norge satt i bilen utenfor dagligvarebutikken, mens kjæresten skulle inn å handle epler. For å slå i hjel tiden fant han frem mobilen og logget inn på mobil – appen til Leo Vegas. Med moderat innsats på kun 12 kr, spilte han Joker Millions mens kjæresten var inne og handlet. Etter kort tid fylte spilleautomaten seg opp med blinkende jokere og gevinsten stoppet ikke før tallet viste €2.8 millioner!

Måtte dobbeltsjekke kontoen

Chris ble lamslått og kunne ikke tro sine egne øyne! Etter å ha dobbelsjekket kontoen, var det ingen tvil. Han hoppet ut av bilen, ropte og skrek, mens tilfeldige forbipasserende, butikkansatte og kjæresten kom løpende bort og lurte på hva som hadde skjedd. Han fortalte den utrolige historien og gratulasjonene kom naturligvis raskt.

De fleste var sikkert lamslått over hva som hadde skjedd, for det er ikke hver dag en vinner over 26 millioner kroner, i bilen, når en venter på kjæresten. Nesten gang du er med din bedre halvdel for å handle og venter på at handleturen skal bli ferdig; finn frem mobilen og prøv noen spinn på Leo Vegas!

Pengene går med til?

Som oftest når de store jackpotvinnerne blir intervjuet i etterkant av den enorme opplevelsen, er standard spørsmålet, hva skal pengene brukes til? Chris planlegger nå nytt hus, bil og en tur til Maldivene for å feire med kjæresten. Med 26 millioner på bok er det sikkert mer enn nok til overs også.

Kanskje det også blir noen ekstra epler neste gang kjæresten skal handle, og da er det garantert at Chris sitter og venter i den flunkende nye bilen!

Hvor utbetales neste milliongevinst?

De progressive jackpotautomatene er alltid i vinden og tiltrekker seg mye oppmerksomhet grunnet de enorme gevinstene som utbetales. Vi har tatt et raskt overblikk over de mest populære automatene og finner to gode kandidater akkurat nå, perfekt for deg som er ute etter den neste store gevinsten;

  • Mega Moolah er den heteste kandidaten for øyeblikket og jackpoten er oppe i smått utrolige 95 millioner kroner. Den har før utbetalt på dette nivå og jackpoten kan gå når som helst. Mega Moolah innehar for øyeblikket Guinness Rekord på hele €17.8 millioner, så det er ingen garanti at den utbetaler riktig enda, men gjennomsnittlige utbetalingsbeløp er oversteget for lengst.
  • Hall of Gods er en annen jackpotautomat som er oppe i 43 millioner kroner. Snittet på utbetaling er også her oversteget og denne kan også gi milliongevinst når som helst. Rekorden her er på 70+ millioner og pleier ofte å utbetale store jackpotgevinster mellom 30-50 millioner.

Blir du den neste jackpotmillionæren? Prøv Leo Vegas i dag!

BONUS: 150% opptil 10.000kr
Spill nå‏