Microgaming forbereder seg på verdens undergang!

I Microgaming sin siste spilleautomat, Lost Vegas, har zombie apokalypsen inntruffet. Zombiene er kommet for å utrydde menneskeheten og som spiller kan du velge å hjelpe dem eller å kjempe med ”doomsday preppers” for å utrydde de ufyselige skapningene. Med et underholdende og elegant portrettert tema byr Lost Vegas på actionfylte funksjoner og freespins som vi har sett nærmere på.

lost vegas slot wonderino

Los Vegas – Hvilken side velger du?

Microgaming har gjort de amerikanske ”doomday preppers” harde arbeid til nytte. Gruppen som forbereder seg på zombie apokalypse, som de fleste vet er til ingen nytte, kan nå endelig få bruk for forberedelsene i Lost Vegas spilleautomaten. For oss oppegående spilleautomat entusiaster, betyr dette en todelt automat hvor du kan velge mellom to bonusspill. Du kan velge om du vil være overlevende menneske eller zombie og du kan bytte frem og tilbake mellom spinnene.

I hovedsak er de to versjonene helt lik foruten om freespins. Hovedspillet består av 5 hjul, 3 rader og 243 ”ways to win». Hjulene fylles opp med høyt utbetalende apokalyptiske karakterer og lavt utbetalende bokstaver. Hovedspillet har flere overraskelser på lur i form av tilfeldige funksjoner som er lik i begge versjonene.

Når du er klar for å begi deg ut i dette actionfylte eventyret, gjenstår det kun å velge om du er menneske eller zombie. Vi har sett nærmere på hva de ulike bonusspillene innebærer.

Dødsgode gevinster med zombie spins

For å aktivere freespins må 3 eller flere scatter – symboler inntreffe, og du vil aktivere bonuspillet i begge moduser. Zombie bonusspillet er freespins hvor hjulene kan bli infisert, som forårsaker stablete wilds.

Dette er positivt i seg selv, men blir alle hjulene infisert er bonusspillet over. Her er det om å gjøre å få den rette blandingen for å vinne stort. Er du heldig og overlever 50 freespin vil du bli belønnet med bonuspremie.

Det er alltid knyttet spenning til freespins som ikke er gitt i forkant, og dette blir en ekstra x-faktor i seg selv hvor du kan motta 5 eller helt opptil 50. Zombie spinsene kan bli en gullgruve hvis Fru Fortuna er på din side hvor gevinstene kan bli ”dødsgode”!

Flere frispinns tilbud her!

Hvor lenge overlever du mens symbolene forsvinner?

Spiller du som overlever er bonusspillet et helt annet en zombie funksjonen, men også her er det ikke gitt antall freespins i forkant. Du får 25 lavt utbetalende bokstaver som blir fjernet. Spinnene går som vanlig og hver gang en bokstav dukker opp, blir den fjernet og et nytt symbol erstattes.

Bak bokstavene er det en mindre gevinst som telles opp etter hvert. Tanken bak dette konseptet er at jo færre bokstaver du har igjen, jo flere høyt utbetalende karakterer er det. De store gevinstene kommer mot slutten, i det nervene sitter inn om bonusspillet snart er slutt. Hvis du har vunnet når bokstaver fjernes, vinner du en gang til når nytt symbol dukker opp. Dette er nok et bonusspill fra Microgaming med høy underholdningsverdi.

Mer om kasinobonuser her

Dobbel underholdning med Lost Vegas

Vi har sansen for Microgaming sin siste lansering. Lost Vegas har to meget kreative og underholdene bonusspill som ikke minst gir gode gevinster.

Det er i tillegg ekstra krydder i hovedspillet som vi tror kan gjøre dette til en meget populær spilleautomat i tiden som kommer. Går du lei av å spille på den ene siden så er det bare å bytte til den andre. Overlever menneskene eller er det zombiene som triumferer? Det er helt opp til deg!

Hvilken side velger du? Spill Lost Vegas hos Wunderino