Microgaming gjør seg klar for Valentines Day

Spillgiganten Microgaming sine februar lanseringer kombinerer de to lystene mat og romantikk. Kanskje ikke tilfeldig, siden Valentines Day nærmer seg. Vi har sett nærmere på de to spilleautomatene som ble lansert 1. februar, som har henholdsvis fått navnet Secret Romance og Fruit Vs Candy. Alt du trenger å vite om nyhetene fra verdens største spillutvikler får du her!

Romantikk og store gevinster i luften til Valentines Day

Den første Microgaming spilleautomaten vi skal se nærmere på er Secret Romance. Spillutviklerne har det med å ta opp tidsriktige tema når muligheten byr seg. For å spille på det kjente ordtaket ”hell i spill, uhell i kjærlighet”; Er det kanskje denne spilleautomaten du bør prøve på Valentines Day, hvis en date uteblir.

Secret Romance har standard 3×5 format med 15 gevinstlinjer, som fylles opp av romantiske symboler som hjerter, roser, parfyme og diamant ringer, samt scatter, wild og mystiske konvolutter. Sistnevnte skaper ekstra spenning i hovedspillet og kan også inneholde scatter som gir deg 14 freespins. Det er her de store gevinstene oppstår på spilleautomaten.

Valentines freespin det er lett å bli forelsket i!

Microgaming har inkludert 14 freespins hvis du får tre eller flere scatter – symboler. Det er neppe tilfeldig at de har benyttet seg av 14 spins, siden dette er datoen til Valentines Day. Her er det flere funksjoner som øker gevinst potensialet. Får du ytterligere tre eller flere scatter – symboler under freespins, vil du øke multiplikatoren med 1x (opptil 5 x). Konvoluttene inneholder også wild – symboler under sekvensen, som øker gevinstmulighetene betraktelig.

Microgaming lanseringen Secret Romance er lett å bli forelsket i, med konvolutter med mystisk innhold og ikke minst en freespin sekvens som byr på store gevinst muligheter. Så kommer det an på om du har hell i spill eller kjærlighet?

Fruit vs Candy – 2 muligheter til søte premier.

Den andre Microgaming lanseringen som er tilgjengelig fra 1. februar, er Fruit vs Candy. Her har spillgiganten gjort som de ofte gjør og benyttet seg av et eldre format med nytt tema. Fruit vs Candy er Lost Vegas i forkledning. For de som ikke er kjent med spilleautomaten, har du 2 spill i 1. Du kan velge om du vil spille med frukt eller snop og hovedspillet er identisk i begge format.

Hovedspillet består av 5 hjul, 3 rader og 243 ”ways to win” med 2 tilfeldige funksjoner. Det kan plutselig dukke opp en snopepose som gir deg tilfeldige gevinster og en Sugar Rush bonus som gir tilfeldige gevinster på alle frukt/snop – symbolene som er på skjermen når bonusen inntreffer.

For å aktivere freespins må 3 eller flere scatter – symboler inntreffe, og du vil da aktivere bonuspillet i begge moduser. Candy bonusspillet er freespins hvor du aktiverer ”sweet reels”, som forårsaker stablete wilds. Dette er positivt i seg selv, men blir alle hjulene ”søte” er bonusspillet over.

Frukt bonusspillet aktiverer 25 lavt utbetalende bokstaver som blir fjernet. Spinnene går som vanlig og hver gang en bokstav dukker opp, blir den fjernet og et nytt symbol erstattes. Bak bokstavene er det en mindre gevinst som telles opp etter hvert. Tanken bak dette konseptet er at jo færre bokstaver du har igjen, jo flere høyt utbetalende frukter er det. De store gevinstene kommer mot slutten, i det nervene setter inn om bonusspillet snart er slutt.

Betway byr på romantikk og søtsaker

Betway på nett fører begge Microgaming lanseringene og byr på både romantiske gevinster i Secret Romance og søte bonusspill i Fruit vs Candy. Er du ikke kunde i dag, kan du benytte deg av bonus for nye kunder:

  1. 100 % opptil 2500 kr
  2. 25 % opptil 2500 kr
  3. 50 % opptil 5000 kr
  4. 100 % opptil 5000 kr

Betway gir deg mye bonuskroner for pengene. Microgaming på nett er det mange som fører, sjekk ut alle våre casinoer for spillutvalg og bonuser.

Spill og vinn på Microgaming spilleautomater hos Betway