Microgaming lanserer EmotiCoins spilleautomat

Microgaming sin nyeste spilleautomat er en hyllest til emoticoins, på godt norsk også populært kalt «smileys». De fleste med en nyere mobiltelefon og som er bevandret i sosiale medier vet nok godt hva vi snakker om!

Nå dukker også «smileys» opp på hjulene som symboler og med funksjoner som får deg til å smile. Vi har sett nærmere på nylanseringen.

Spilleautomat inspirert av ansatte

Microgaming lanseringen er utviklet gjennom et personaldrevet innovasjonsinitiativ, som vant The Spark Award 2017. Basert på det enormt populære uttrykksikonfenomenet, er EmotiCoins en fem-hjuls 30-linjers online-spilleautomat, født av en ide bestående av to ansatte; Anna McChesney og Rob Mercer, på Microgaming Idea Factory.

Ideen om en spilleautomat basert på emoticoins, som benyttes av 92% av verdens online befolkning, ble først sendt inn til Idea Factory-konkurransen i juni 2016. Derfra har Anna og Rob jobbet med Business Intelligence – teamet for å skape en prototype, som vant frem blant 5 andre bidrag i desember samme år.

Raskt frem til august og EmotiCoins spilleautomaten er klar til å glede spillerne med en blanding av levende grafikk, opptatt soundtrack og spennende wilds, som ble opprettet av et mannskap med muntre uttrykksikoner, inkludert favoritter som Tears of Joy, Kiss and Winking Face.

To splitter nye wild funksjoner!

Emoticoins spilleautomaten kommer i 3×5 format med 30 gevinstlinjer. Gøyal musikk og feelgood – faktoren er høy, når høyt betalende emoticoins og lavt utbetalende bokstaver dukker opp på hjulene. For å ta spenningen til neste nivå, har du LOL – scatter som aktiverer 10 freespins ved 3 eller flere symboler. Da kan du snart regne med å le høyt!

Det er i freespinn-modus vi blir kjent med den første av to nye wild funksjoner.

  • Microgaming lanserer nå «wild stickers» for første gang. Denne funksjon gir deg tilfeldig gratis wild – symboler på hjulene under freespins.  Du begynner med 1 symbol og så får du nye symbol for hvert andre spinn, som resulterer i 5 wild symbol på siste spinn. Disse dukker, som sagt, tilfeldig opp på hjulene og gevinsten avhenger av hvor heldig du er med plassering.
  • Den andre wild nyheten har fått navnet «wildblast». Dette er en tilfeldig funksjon som kan dukke opp når som helst. Når den inntreffer kan opptil 5 wild – symboler «blaste» på hjulene før spinnet og selvfølgelig skape store gevinster.

Microgaming lanser EmotiCoins spilleautomaten på et gunstig tidspunkt og er i forkant av NetEnt lanseringen Emoji. Vi har sansen for feel good spilleautomaten som sikkert blir å finne hos de fleste casino som fører Microgaming sine spill.

Spill EmotiCoins hos Spinland

Er du lysten å prøve Microgamings EmotiCoins finner du spilleautomaten hos Spinland (anmeldt her).  Har du ikke konto? Ja da kan du se frem til en av nettes beste bonuser. Du får nemlig 200 % opp til 30 000 kr på første innskudd + 50 freespin.

Ikke godt nok? finn flere bonus og freespinns tilbud på disse sidene.

Eller gå direkte til  Spinland for å prøve ut  den nye spilleautomaten EmotiCoins.