Microgaming lanserer to nye spilleautomater i februar

microgaming

Spilleautomatene Bikini Party og Dragon Dance er Microgaming sine to siste lanseringer. Automatene ble gjort tilgjengelig fra henholdsvis 3. og 8. februar. Vi kan kalle dette en «to-i-ett» løsning, for begge automatene har de samme funksjonene, det er bare temaet som er annerledes.

Microgaming kjører en «same same, but different» løsning

Microgaming har denne gangen valgt å slippe to spill med identiske spill-funksjoner. Denne «to-i-ett» løsningen har flere programleverandører benyttet seg av tidligere, men det er uvanlig at spillene blir lansert nærmest samtidig. Det som skiller spilleautomatene Bikini Party og Dragon Dance er derimot temaet. Du har valget mellom lettkledde volleyballjenter i et strandtema eller kinesisk nyttårsferiering. Vi har sett nærmere på de to ny lanseringene som vil være tilgjengelig for både pc og mobil.

Dragon Dance – Følg dragene under nyttårsfeiring i Kina

Microgaming tar, i Dragon Dance, oss med til Kina for å være med på nyttårsfeiring. Med kinesisk musikk i bakgrunnen fylles hjulene opp med høyt utbetalende drager, kinesiske karakterer, lavt utbetalende nummere og bokstaver. Du kan også få wild-symboler ved symbolet Dragon Dance, som erstatter alle andre symbol med unntak av scatter. At lanseringen kommer akkurat 8. februar er alt annet enn tilfeldig, da det er den samme dagen som markerer starten på årets kinesiske nyttårsfeiring.

Bikini Party – Bli med å spill volleyball med lettkledde kvinner

Bikini Party tar deg med på stranden, hvor bølgene skvulper og hjulene fylles opp med høyt utbetalende bikini-volleyballspillere og lavt utbetalende nummere og bokstaver. Wild-symboler er her representert ved symbolet Bikini Party og scatter-volleyballer som gir gratis spinns.

Hvordan fungerer de to spilleautomatene?

Spilleautomatene har 5 hjul, 3 rader og 243 «ways to win». Det vil i praksis bety at du har alle gevinstlinjene og vinner ved at like symbolene inntreffer etter hverandre på hjulene. Innsatsene kan varieres fra 0,25 til 125 og hovedgevinsten er 60 000. Bonusspillet entrer du ved å få tre eller flere scatter-symboler. Det er her du vinner de store gevinstene på disse automatene. I bonusspillet vi du få 15 gratis spinn hvor gevinstene tredobles.

Kjøp ekstra spinn!

Hovedattraksjonen i Microgaming sine nylanseringer er at du kan kjøpe spinns. Etter hvert spinn vil det vises et beløp på hvert hjul, dette er prisen for kun å spinne dette hjulet.  Beløpet varierer i henhold til gevinsten du vil vinne hvis du treffer.  Det verdt å legge merke til at ved store gevinster, koster dette betydelige beløp. Denne funksjonen faller muligens bedre i smak hos high-rollere enn restriktive spillere. Dette vil bli en vurderingssak for hver enkelt spiller og medfører et taktisk aspekt rundt de to nylanseringene, som øker underholdningsverdien.

Microgaming gir spillerne mer kontroll

Bikini Party og Dragon Dance tror vi vil bli tatt godt i mot av spillere. Med muligheten til å kjøpe spinn gir automatene spillerne en ny dimensjon. Nylanseringene til Microgaming får et nytt taktisk aspekt som andre spilleautomater ikke kan tilby. Spillerne får mer kontroll og kan selv vurdere om det er verdt å betale ekstra for å oppnå større gevinster. Hva ville du ha gjort?

Hvis du har lyst å kjøpe deg spinn, er Dragon Dance tilgjengelig hos Mr Green, les mer her:

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏