SunTide – En klassiker som varmer

SunTide er en klassisk automat med 5 hjul, 3 rader og 9 gevinstlinjer. Linjevalget kan ikke endres, men innsatsen er justerbar fra kun 90 øre til 225 kr for spillere som ønsker mer risiko og høyere gevinster. Hovedgevinsten er 1000x innsatsen og høyeste mulig utbetaling er 750 000 (på høyeste innsats). SunTide tar deg med til varmere strøk hvor klassiske automat-symboler som høyt utbetalende 7-tall og diamanter til lavt utbetalende frukt som meloner, appelsiner og sitroner er å finne på hjulene. For å ”sprite” opp spillopplevelsen har Microgaming inkludert wild – symboler representert ved mynter og scatter – symboler. Hvis wild – symbolet inntreffer på hjul 3, vil det utvides til å gjelde hele hjulet. For å vinne de store gevinstene i SunTide må 3 eller flere scatter inntreffe, vi har sett nærmere på bonusfunksjonen på denne klassiske spilleautomaten.

Beste Microgaming casinoer

Vinn store gevinster med hete gratis spinn

Selv om SunTide er inspirert av de klassiske spilleautomatene har Microgaming modernisert automaten ved å legge inn mulighet for gratis spinn. Får du 3 eller flere scatter – symboler vinner du 15 gratis spinn. Under gratis spinnene vil linje 2-4 ha samme effekt som linje 3 i hovedspillet. Inntreffer et wild – symbol på en av linjene vil det utvides til å gjelde hele hjulet. Er du så heldig og får wild på alle tre hjulene kan du forvente store gevinster!

Bli med på safari i Wild Orient

Wild Orient tar deg med på safari hvor høyt utbetalende safari dyr og lavt utbetalende bokstaver og tall preger de 247 linjene. Ved 3 eller flere scattere vinnes 15 gratis spinn med 3x innsatsen. Du kan i tillegg betale for å spinne hjulene en ekstra gang. Wild Orient er tredje gang på ca en måned Microgaming gir ut samme spilleautomat med annet tema. Noe som ikke kan bety annet en de to foregående automatene Bikini Party og Dragon Dance har falt i smak hos spillerne. Hvis du vil lese mer om denne typen spilleautomater, har vi allerede omtalt de to andre i en tidligere nyhetssak.

Mr Green tar deg med til varmere strøk og på safari

SunTide tror vi faller spesielt godt i smak hos spillere som har sans for klassiske spilleautomater. Ved å inkludere gratis spinn vil den samtidig appellere til et bredere publikum, ikke minst at mulighetene for store gevinster definitivt er til stede.  Når det gjelder Wild Orient er vi litt skuffet over at Microgaming velger å lansere samme automat format for tredje gang på kort tid. Samtidig er det liten vits å endre noe som fungerer?   Mr Green har valgt å satse på både SunTide og Wild Orient og du finner begge to blant deres spillutvalg.

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏