Mr Green med nynostalgisk automat: Hugo

Bli med Mr Green på jakt etter gull med den gamle barne-tv figuren Hugo. Hugo må som i gamle dager redde Hugoline, men heksen er Afskylia aldri langt borte. Alle store barn som så barne-tv på 90-tallet, kommer til å glise godt når man ser igjen sine gamle danske venner!

Hugo on MrGreen

Play’n GO er en svensk spillutvikler som har tatt mål av seg til å underholde en hel verden. En av de nyeste tilskuddene derfra er Hugo, basert på hovedpersonen i det berømte barne-TV showet fra 90-tallet. Showet har siden blitt sett i over 40 land og har vært grunnlaget for en rekke videospill. Det er derfor mange store barn som nå vil dra på smilebåndet når de ser igjen sin gamle venn.

Klassisk spilleautomat

Hugo er en klassisk 5-hjuls, 10-gevinstlinjers automat som også kommer i mobil versjon for for folk som liker å spille på farten. Funksjonene og bonusrundene i Hugo gjør det til et spill som ligner på andre Play’n GO klassikere som Tower Quest og Wild Blood.

Hugo har 3 bonusfunksjoner: Hvis heksa Afskylia dukker opp, har man god grunn til å glede seg. Hugoline er nemlig fanget og Hugo må gjøre alt han kan for å redde henne. Får man 3 Afskylia-symboler kommer derfor frispinnene strømmende:

  • 5 frispinns der hvert ekstra scatter-symbol som dukker opp gir 3x innsatsen.
  • 10 frispinns der hver ekstra scatter gir en utbetaling på 2x innsatsen
  • 15 free spins som gir en utbetaling på 1x for antall ekstra scattere som dukker opp.

I bonusspillet løper Hugo rundt i gruven på jakt etter gull og edelstener.

Fristet til å prøve Hugo?

Da kan du for eksempel gå til Mr Green som sammen med en solid velkomstbonus gir deg en sjans til å vende tilbake til barndommens verden. Er du ny spiller får du også med deg 7 000 kroner i innskuddsbonuser, samt opptil 420 frispinns på dine to første innskudd på 200 kroner eller mer.

Prøv Hugo her:

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏