Mr Green med ny spilleautomat fra NetEnt: When pigs fly

En av verdens ledende automatutviklere, svenske NetEnt, har lansert en ny spilleautomat med det morsomme navnet ”When pigs fly”. Med denne skal vi virkelig ta med baconet hjem, sier de hos NetEnt, og Mr Green har tatt dette til hjertet.

”When pigs fly” er en 5 hjuls, 3 raders automat med hele 45 gevinst linjer. Dette gir automaten utrolige 3125 vinner kombinasjoner, det er så vi lurer på om det er noen igjen.
Grafikken er virkelig morsom, og viser en gris i astronautdrakt, klar til å ta av med raketten sin. Flygende griser i forskjellige utgaver dukker opp igjennom hele spillet.

Simon Hammon, sjef for produktutviklingen hos NetEnt, sier: «NetEnt leverer innovative, unike temaer og When Pigs Fly er bare et eksempel på et spill som virkelig skiller seg ut fra mengden av andre spilleautomater. Med musikk og animasjon som forsterkes hver gang hjulene spinner, blir spillet enda mer spennende mens spillerne fortsette å spille. «

”When pigs fly” inneholder både respinns og frispinns, mulighet for å regulere myntverdien og spill på flere nivåer, kalt levels. Hvert level regulerer innsatsen opp med 50 mynter.
Basert på hvilken kombinasjon man velger, er det fra 45 til 3125 måter å vinne på.

Hjulene 2,3 4, og 5 inneholder ”wild” symboler, som virker som jokere. Disse dukker bare opp under ordinære runder og frispinns.

”When pigs fly” vil fra første dag være tilgjengelig hos Mr Green, så du kan prøve det nye spillet her.

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏