Bli med NetEnt på togran i ny spilleautomat

 

NetEnt siste spilleautomat Wild Wild West – The Great Train Heist er nå lansert. Spilleautomaten tar oss med til den Ville Vesten hvor togran står i sentrum. Dette blir med andre ord actionfylt i det som er et klassisk eventyr fra hitmaskinen NetEnt.

Betsafe er ett av casinoene som har lansert automaten og i forbindelse med lanseringen gir de vekk flere typer freespins for omsetningsvillige kunder. Vi har sett nærmere på hva de har å tilby samt hva du kan vente deg av Wild Wild West spilleautomaten.

Betsafe's Wild Wild West
Bonuskampanje:
Betsafe
100% Opptil 2500kr
Spill nå‏

Bli med NetEnt til Ville Vesten

Wild Wild West inviterer oss med til Ville Vesten hvor vi blir bedre kjent med høytutbetalende tog ranere, lavt utbetalende symbol fra kortstokk samt wilds, safer og tog – symbol. Temaet er med andre ord skikkelig klassisk!

  • Spilleautomaten har 5 hjul, 3 rader og 10 gevinstlinjer, hvor innsatsen kan varieres fra 1 kr til 1000 kr trykket. Selve spinn knappen er blitt om til et pistolkammer hvor pistolskudd blir avfyrt for hvert spinn.
  • Grafikken er gjennomført og lydsporet setter stemningen i det vi blir med NetEnt på togran under cowboy tiden.
  • Hovedgevinsten er 500 mynter som multipliseres med innsatsen og vinnes ved 5 wilds eller symbol av en rød tog raner. I hovedspillet er det verdt å legge merke til safe – symboler som gir bonusspill, samt tog – symbol som gir opptil 30 freespins.

Velg rett safe og vinn stort!

For å å gjøre det hele mer underholdende dukker det under hovedspillet opp safe-symboler på hjul 1-3-5. Inntreffer disse på alle hjulene aktiverer du bonusspillet. Her skal du velge en av de tre safene som alle inneholder gevinster. Velger du rett safe vinner du 500 mynter (x innsats), hvor de to andre inneholder lavere gevinster mellom 50-200 mynter.

Wild Wild Freespins!

Hovedattraksjonen på Wild Wild West er uten tvil freespins, som aktiveres ved 3-5 tog – symboler (10 – 30 spins). Før moroa skal starter velger du funksjon på Wild-symbolene ved hjelp av et hjul med 4 kategorier. Pilen kan stoppe på vanlige wild, ekspanderende, utvidende og x2 som gir dobbel gevinst. De to valgmulighetene som er å foretrekke er ekspanderende som fyller hele hjulet med wild og utvidende som tilfeldig gir ekstra wild i nærheten.

Under freespins vil du også være garantert en wild på hjul 1-3, og inntreffer flere wilds vil de innta samme funksjon som valgt i forkant. Det er mulig å få ytterlige freespins ved å få tog – symbolene om igjen under sekvensen.

Betsafe med storslått kampanje på Wild Wild West

For å øke kjennskapen til Wild WIld West har Betsafe (anmeldt her) lansert 2 kampanjer som omfatter spilleautomaten:

  • Wild Wild West Turnering – Vinn din andel av 150 000 kroner! Turneringskonseptet er enkelt, vinn mest mulig på 20 spinn og du vil bli premiert. Minste innsats er 2 kr, men det er fordelaktig med høyere innsats for å gå helt til topps. Premiene vil bli utbetalt i bonuskroner.
  • Få freespins ved å omsette på Wild Wild West. Ved å sette inn 100 kr og omsette vil du ha muligheten til å motta free, big og super spins på spilleautomaten. Omsett for 500 kr og motta 50 freespins. Omsett ytterligere 2500 kr og motta 25 Big spins (10 kr) og omsett for ytterligere 4500 kr og motta 10 Super spins.

Begge kampanjene varer fra 1. til 14. august. Freespins kan opparbeides hver dag i perioden og turneringsgevinster vil bli utbetalt 16. august.

Prøv den nye spilleautomaten Wild Wild West og vinn freespins hos Betsafe her

BONUS: 100% opptil 2500kr
Spill nå‏