Ny bonus hos Mr Green!

Mr green casino

Mr Green er kjent for å være en sann gentleman. Derfor har han valgt å være så generøs at han øker velkomstbonusen til nye spillere. Fremover vil det nemlig ligge hele 110 gratisrunder til nye spillere, i tillegg til velkomstbonusen som gir opp til 3000 kroner i ekstra spillepenger.

Det kaller vi god service fra alltid hyggelige Mr Green!

Freespins på favorittene dine

Når Mr Green nå velger å øke antall freespins i velkomstbonusen er det for at nye spillere skal få prøve et bredere utvalg av automater. Det er heller ikke hvilke som helst automater de kan får prøve gratis, her er det bare de aller mest populære det er snakk om.

Vi snakker da om automater som Flowers, Twin Spin, Big Bang, Starburst og Gonzo’s Quest, en herlig blanding mellom nye og gamle favoritter.

Mr Green's nye bonus

Registrer en ny konto i dag

Alt du trenger å gjøre for og få gratisrundene er å åpne en ny konto hos Mr Green. Uten krav til innskudd får du automatisk 30 gratisrunderStarburst. Deretter vil du på ditt første innskudd få de resterende 80 gratisrundene på en av de andre favoritt-automatene.

Snakk om å være en generøs gentleman. Men som en del av bonusen ligger det også muligheten til å sikre deg en god slump gratispenger. Faktisk helt opp til 3000 kroner i ekstra spillepenger. Mr Green sørger nemlig for å doble ditt første innskudd. Så om du setter inn 1000 kroner vil han gi deg ytterligere 1000 kroner som du står fritt til å velge hvor du vil bruke.

Spill fra et stort utvalg av automater

Når kontoen er opprettet og gratisrundene dine vel anvendt, står Mr Green klar til å ta deg dypere inn i hvelvet av spilleautomater. Her finner du et hundretalls spill å velge mellom, nøye valgt ut fra de beste utviklerne i bransjen.

Alt fra norske spilleautomater til avanserte 3D automater venter på deg, inkludert noen av markedets beste jackpot-automater. Vi snakker her om spill som gjør det mulig å vinne et titalls millioner kroner på ett eneste spinn.

Dette skulle sannsynligvis være nok til å bare ta turen til Mr Green med det første. Skulle du likevel ønske å vite litt mer om Mr Green, slik som hvilke betalingsmetoder han tilbyr eller mer om spillene som finnes på siden.

Da kan du lese anmeldelsen vår som gir deg svaret på dette samt masse mer her, eller gå direkte til Mr Green via denne linken.