Ny milepæl nådd for Mega Fortune

Mega Fortune logo

Net Entertainment sin spilleautomat Mega Fortune stjeler stadig vekk overskriftene. Dette skyldes enkelt og greit at automaten har en tendens til å utbetale enorme gevinster.

Så store har gevinstene vært at Mega Fortune har fått navnet på trykk i Guinness Rekordbok, opptil flere ganger etter hvert som gevinstene har blitt større. Rekorden står nå i over 90 millioner kroner og sier mye om hva Mega Fortune har klart å skape.

Første mega gevinst fra Mega Fortune touch

For noen dager siden nådde Mega Fortune en ny milepæl, med en rekordutbetaling på 2,4 millioner Euro til en norsk spiller. Milepælen ble nådd fordi det var den største utbetalingen så langt til en spiller av Mega Fortune på mobilen.

Automaten var en av de første som utvikleren Netent tok over på sin mobile touch-plattform og i vel et år har du hatt muligheten til å spille den på mobilen. Det som er bra med touch-teknologien er at den gir en tilnærmet like god spillopplevelse som du får på pc og det skulle virkelig den norske storvinneren få oppleve.

Ny milepæl nådd for Mega Fortune

Historisk norsk Mega Fortune vinner

Vinneren er en mann i tyveårene fra Vestfold og er så langt et navn for historiebøkene. Dette fordi ingen annen spiller har vunnet så mye penger på Mega Fortune Touch tidligere. Dette er andre gangen i år at en spiller vinner en milliongevinst på automaten, men nivået har nå tatt et stort steg videre.

Storvinner hos Betsson casino

Denne gangen var det Betsson som fikk gleden av å utbetale storgevinsten. Også Netent gleder seg stort over den store gevinsten. «Vi kunne ikke vært lykkeligere over at Mega Fortune Touch har utbetalt en ny stor gevinst siden starten av året – som er rekord i Skandinavia», uttaler Simon Hammon, Sjefsutvikler hos Net Entertainment.