Betsson deler ut 200 000 i uken i ny pakkekampanje!!

Betsson nye bonus

I løpet av mai måned inviterer Betsson til pakkekampanje, hvor de deler ut hele 200 000 kroner i uken i ulike gevinster, gratis spinn og bonuser. Velg en av de 4 ulike pakkene for så å møte omsetningskravet og bli med i trekningen av store premier. Nye gevinstmuligheter hver uke i mai!

Pakkekampanje som passer alle spillere

Kampanjen varer frem til 29. mai og i løpet av måneden vil det være ekstra verdi i å spille hos Betsson. Du vil hver uke få valget mellom 4 ulike pakker. Tilbudet varierer i premier og omsetningskrav slik at alle spillere vil ha muligheten til å oppnå premiemuligheter. Du velger selv mellom pakkene bronse, sølv, gull og diamant og kan variere fra uke til uke med tanke på hvor mye du spiller og hvilke omsetningskrav du tror du vil klare. Høyere krav, betyr høyere premie. Alle pakkene inneholder gratis spinn på Starburst samt bonuskroner og trekning av et større og flere mindre pengebeløp. Vi har sett nærmere på de 4 pakkene du kan velge mellom.

betsson bonus
Bonuskampanje:
100% Opptil 1000kr
Spill nå‏

Gevinst mulighetene

For å kvalifisere deg for pakkene og motta gratis spinn samt trekningslodd må først omsetningskravene være møtt innen søndag 23.59 CET og du kan ikke endre pakkevalget i etterkant for den aktuelle uken. De 4 pakkene du kan velge mellom hver uke er som følger:

Bronse

For å innfri kravene i den laveste kategorien må du omsette for 500 kr eller mer på spilleautomater, klarer du dette vil du motta følgende premie:

 • 10 gratis spinn på Starburst
 • Et lodd i trekningen av 100 kroner i bonus til 100 utvalgte spillere
 • Et lodd i trekningen hvor en spiller vinner 10 000 kr i kontanter

Sølv

For å innfri kravene i den nest laveste kategorien må du sette inn 200 kr og omsette for 500 kr eller mer på automater, klarer du dette vil du motta følgende premie:

 • 20 gratis spinn på Starburst
 • Lodd i trekningen av 200 kroner i bonus til 100 utvalgte spillere
 • Lodd i trekningen av 20 000 kr i kontanter

Gull

For å innfri kravene i den neste kategorien hvor vi nærmer oss toppen, må du sette inn 300 kr og omsette for 1000 kr eller mer på automater. Klarer du dette vil du motta følgende premie:

 • 30 gratis spinn på Starburst
 • Lodd i trekningen av 300 kroner i bonus til 100 utvalgte spillere
 • Lodd i trekningen hvor en spiller vinner 30 000 kr i kontanter

Diamant

For å innfri kravene i den høyeste kategorien må du sette inn 500 kr og omsette for 2500 kr eller mer på automater. Klarer du dette vil du motta følgende premie:

 • 50 gratis spinn på Starburst
 • Lodd til trekningen av 500 kroner i bonus til 100 utvalgte spillere
 • Lodd hvor en heldig spiller vinner ukens hovedgevinst på 50 000 kr i kontanter

Uansett hvilke pakke du velger, en ting er sikkert, det er ekstra verdi å spille hos Betsson i mai. Om du går for gull eller jobber deg oppover, er opp til deg. De ulike pakkene er ikke vanskelig å innfri og er du heldig, kan du vinne hele 50 000! Husk at du kan velge en ny pakke hver eneste uke, og da bestemmer du selv hvilken valør du velger å gå for!

Er du ikke kunde hos Betsson i dag? Les vår anmeldelse for nærmere bekjentskap med selskapet her

BONUS: 100% opptil 1000kr
Spill nå‏