NetEnt viser frem den kommende Motörhead spilleautomaten


Det er en snau måned til den siste spilleautomaten i NetEnt sin rocketurne NetEnt Rocks slippes. Det er Motörhead som avslutter turneen og nå har NetEnt sluppet en ”teaser”. Vi har sett nærmere på hva automaten har å tilby og vi forventer nok en gang en mega hit fra den svenske spillutvikleren.

Skru opp volumet og rock med Motörhead!

Motörhead som går for å være et av bandene som spiller høyest (desibel) musikk under sine livekonserter, setter stemningen med en gang i ”teaseren” med Ace of Spades. NetEnt fortsetter i samme stil med spillaeautomaten og her er det bare å skru opp volumet å rocke med. De to foregående lanseringene i denne serien Guns ’n Roses og Jimi Hendrix hadde like elementer, men denne gangen har den svenske spillutvikleren forandret på konseptet.

Motörhead automaten har nemlig et betydelig økt antall gevinstmuligheter med sine 76 liner fordelt over 5 hjul med 3x3x4x4x5 rader, også kjent fra Dazzle Me spilleautomaten.

En blir bedre kjent med lavt utbetalende kirsebær, firkløver og hestesko, til høytubetalende stjerner, sjuere og symbol av Ian Fraser «Lemmy» Kilmister. Det er også Ace of Spades symbol som er wild. NetEnt har lagt inn ”rock mode” som tillater deg å bestemme om du vil ha fullt trøkk med Motörhead eller kun rolig musikk i bakgrunnen. Vi har sett nærmere på de ulike funksjonene du har i vente.

Mystiske hjul bak Motörhead logoen

NetEnt har laget en ny funksjon under hovedspillet. Dukker Motörhead logoen opp og dekker deler av hjulene vil ikke symbolet bli avdekket før spinnet er ferdig. Bak logoen vil symbolene være like og dette skaper ekstra spenning hvis du har to like symbol på radene ved sidene av.

Ikke nok med det, du kan også få ”Mystery Reels” som er sammenhengende mystiske hjul. En flamme omringer et hjul og beveger seg videre mot venstre for å bestemme hvor mange hjul som blir mystiske. På ”teaseren” blir tre hjul omringet, men vi antar at en kan få alle 5 hjulene.

Se opp for bombenedslag!

Går lyset på Motörhead automaten, en rød sirene og scenebelysning dukker opp på skjermen, da er ”bombe” funksjonen aktivert. Når en igjen ser spilleautomaten vil Motörhead logo symboler begynne å bombe i klaser på hjulene. Som under mystiske hjul, vil de tilslutt avsløre hvilke gevinst symbol de representerer.

Motörhead spilleautomaten hadde selvsagt ikke vært fullkommen uten freespins. Scatter – symboler forekommer på hjul 3,4 og 5 og aktiver 10 freespins. Bonusfunksjon under freespins er at de mystiske hjulene også inkluderer wilds som øker gevinstmulighetene betraktelig. Du kan også få ”Mystery Reels” under sekvensen som gir store gevinster.

Motörhead rocker casinoene fra 22 sept.

Det er enda en drøy måned før Motörhead spilleautomaten blir lansert, men den er definitivt verdt å vente på. Som de foregående lanseringene i NetEnt sin rocketurne tror vi også denne gangen det blir solgt til platina. Mye grunnet kreative funksjoner i hovedspillet, freespins og muligheten for store gevinster.

Her blir det høy stemning fra 22. september når det siste bandet går på scenen på den ekstremt populære NetEnt Rocks turneen.

Mens du venter på Motörhead kan du lade opp med andre NetEnt klassikere hos Mr Green.

BONUS: 100% opptil 1.000kr
Spill nå‏