Seasons – Ny spilleautomat som bytter årstid og wilds!

Seasons -Yggdrasil Gaming

Seasons er Yggdrasil siste spilleautomat lansering som bytter årstid i løpet av spillsekvensen. Hver årstid byr på forskjellige wild – funksjoner og byttes tilfeldig.

Seasons byr på fire forskjellige spillopplevelser: 

Yggdrasil forsetter der de slapp i Golden Fishtank og Incinerator, med å gi spillerne nye innovative spillopplevelser. I Seasons er de førstemann ut med å forandre funksjonene på spilleautomatene i henhold til de ulike årstidene du møter. I løpet av spillsekvensen kan årstidene skiftes tilfeldig etter 10 spinn som gir en uforutsigbar spillopplevelse.

Lydsporet og layouten skifter i takt med sesongene for å skape et tydelig skille på de ulike sesongene. Spilleautomaten har 20 linjer fordelt over 5 hjul og 3 rader. Linjestrukturen er fastsatt og kun innsatsen kan endres. Innsatsnivået strekker seg for øvrig fra 2 kr til 2000 kr for de mest risikovillige. Symbolene som en blir bedre kjent med i Seasons varierer fra høyt utbetalende bær, kongler og sopp til lavt utbetalende blader. Det er også mulighet for gratis spinn og høydepunktet er wild – symbolene som endrer seg etter sesong.

Sesongforandrende wilds

Ved at Seasons bytter årstid under spillsekvensen får man 4 ulike spilleautomater for prisen av 1. Vi har sett nærmere på hvordan wild – symbolene endrer karakter for de ulike sesongene:

 1. Vinter: Wild – symbolet er representert med en hare. Haren vil automatisk hoppe til en ny posisjon når den dukker opp på hjulet. Begge posisjonene vil bli omgjort til wild.
 2. Vår: En ugle vil dukke opp om våren. Den vil være wild og fly rundt på hjulene. Så lenge den er tilstede vil du motta gratis re – spinn til den flyr ut av syne.
 3. Sommer: En hjort vil dukke opp om sommeren. Der hjorten treffer på hjulet vil feltet over, under og begge sidene, samt der hjorten traff bli om til wild. Får du flere hjorter på samme spinn kan dette fort bli mange wild og store gevinster.
 4. Høst: Reven gir deg multipliserende effekt på gevinstene i tillegg til å være wild. Du får høyere multipliserende effekt etter hvor mange rever som dukker opp:
 • 1 wild gir 2-5x
 • 2 wilds gir 3-6x
 • 3 wilds gir 4-7x
 • 4 wilds gir 5-8x
 • 5 wilds gir 7-10x

Årstidene endrer seg under spillsekvensen og en vil fort finne sin favoritt sesong. Etter vår erfaring er sommer og høst de årstidene som gir høyest gevinst. Men ikke nok med at wild – symbolene endrer seg, du kan også få gratis spinn i Seasons.

Gratis spinn i alle årstider

Gratis spinn i Seasons vil forekomme på den årstiden du spiller. Det er ikke noen ekstra fordeler under gratis spinnene, som forekommer med 3 eller flere gratis spinn symboler:

 • 3 gratis spinn symboler gir 7 gratis spinn
 • 4 gratis spinn symboler gir 15 gratis spinn
 • 5 gratis spinn symboler gir 30 gratis spinn

Her vil gevinstene variere etter hvilken årstid du spiller.

Seasons en ny god lansering av Yggdrasil

Yggdrasil har virkelig satt fokus på innovative spilleautomater i 2016. Seasons er i så måte nok et positivt bidrag til porteføljen. Som første spillutvikler til å endre spillopplevelsen underveis ved å endre årstidene, tror vi Seasons har muligheter til å markere seg positivt for Yggdrasil. Det lille vi kan trekke er på gratis spinn. Her skulle vi gjerne sett en økning i fordeler, men totalt sett er dette nok en flott utgivelse fra Yggdrasil.

For å spille Seasons eller andre spilleautomater fra Yggdrasil prøv Mariacasino.com:

BONUS: 400% opptil 400kr
Spill nå‏