Prestisjetung pris til Net Entertainment

Netent

IGA, en av de største happeningene i casinobransjen, ble avholdt i London i starten av februar. I tradisjonen tro ble det også delt ut utmerkelser til de beste i bransjen innenfor en rekke forskjellige kategorier.

Årets innovatør er en av utmerkelsene som henger høyest og sett med norske øyne var det ekstra positive nyheter om hvem som mottok denne prisen i år. Det var nemlig ingen ringere enn svenske Net Entertainment som sto øverst på tronen.

Nordmenn og Netent

Norske spillere har et helt spesielt forhold til Netent ettersom dette er selskapet som utviklet de første norske spilleautomatene. At Netent kunne ta imot prisen som årets innovatør er et resultat av et langsiktig arbeid. Det er få andre utviklere som har lansert nye spill med samme frekvens, og hvor en rekke av dem har lagt seg rett inn på topplistene.

Introduksjonen av Netent touch

Netent har også gjort en glimrende jobb med sin mobile plattform Net Ent Touch, hvor de stadig legger til nye spill.

Disse tingene var også viktig for juryens beslutning og innenfor spillutvikling ble også deres kommende spill Aliens tatt frem som et eksempel. Dette er et spill Netent lanserer til våren og som blir deres første fullverdige 3D-automat, med andre ord en ordentlig innovasjon. Lanseringen av Aliens føyer seg inn en lengre rekke av store lanseringer Netent har hatt den siste tiden.

Netent i 2013

Her var 2013 et år med stor suksess for Netent hvor spill som South Park, Reel Rush og Twin Spin ble svært godt mottatt. Netent ser ut til å fortsette denne trenden også i 2014 og vi gleder oss stort til å se den planlagte Aliens-lanseringen. Under IGA ble det gjort en liten snikvisning av automaten og basert på tilbakemeldingene har vi mye å se frem til.