Microgaming tar opp kampen mot legendarisk NetEnt automat

Microgaming og NetEnt er de to største spillutviklerne på markedet. Førstnevnte sin siste spilleautomat lansering, Jungle Jim, er det direkte forsøk på vinne over trofaste NetEnt spillere. Automaten er nærmest en direkte kopi av publikums-favoritten Gonzo ’s Quest. Vi har tatt en nærmere titt på hva du har i vente når også Microgaming melder seg på jakten etter gullbyen El Dorado.

 

Hvem kommer først til El Dorado?

El Dorado eller El Rey Dorado («den gylne konge»), er et begrep brukt av europeere på 1500 tallet, om en stammesjef tilhørende framuisca-folket i Colombia, som angivelig dekket seg selv i gullstøv og stupte inn i Guatavita-innsjøen som et innvielsesritual. Fra sin flåte tilbød han skatter til gudinnen Guatavita i midten av den hellige innsjø.

Jakten på denne mystiske byen er utgangspunktet i Jungle Jim, sågar Gonzo’s Quest. For spillere som ikke er kjent med sistnevnte er fallende symboler hovedfunksjonen i spillet som gir økende multiplikasjonsfaktor (opp til 5x) etter som gevinstrekkene strekker seg ut.

Jungle Jim, en karakter som kan minne om Indiana Jones, er Microgaming sitt alibi i jakten på myten El Dorado. Som sin rival Gonzo står han til venstre på skjermen og skuer ut over hjulene som fylles opp med tidsriktige skattejakt symboler og muligheten for freespins. Forskjellen mellom de to konkurrentene er kun at Microgaming har økt gevinstlinjene til 25, som vil bidra til flere gevinster og høyere multiplikasjoner. Så gjenstår det å se hvem som kommer først til El Dorado?

Hvem vinner kampen om spillerne?

Gonzo ’s Quest har siden lansering i 2011 fått en trofast og stor tilhengerskare. Spilleautomaten er en av NetEnts mest populære og et must for alle casinoer å ha i porteføljen. Det blir spennende å se om Jungle Jim klarer å ta opp kampen og omvende noen av disse.

For oss spillere er dette som å få en overraskende pakke på julaften. Du har nå to muligheter til å spille en av de beste og mest underholdene spilleautomatene på markedet. Hvor mye de 5 ekstra gevinstlinje på Jungle Jim har å si på gevinsten i det lange løp er vanskelig å si, men det kan definitivt være en faktor som vipper spillerne i Microgaming sitt favør.

Vågal lansering fra Microgaming

Det er ikke ofte en ser at en av de største spillutviklerne går inn og nærmest kopier konkurrentens spilleautomat. Dette er et vågalt trekk fra Microgaming som skal utkonkurrere NetEnt på sin egen hjemmebane og mot Gonzo’s Quest som har en lojal tilhengerskare. Vi kan ikke annet enn å anbefale Jungle Jim som er en underholdene automat og som byr på meget gode gevinstmuligheter. Så får du selv vurdere om du foretrekker ”originalen” eller utfordreren.

Bli med Jungle Jim ut på eventyr hos Spilleautomater

BONUS: 100% opptil 2500kr
Spill nå‏