Quickspin inviterer til Spinions Beach Party!

Spilleverandørene gjør klar for sommermåneden og Quickspin inviterer til strandfest! Vi har sett nærmere på en teaser på Youtube av Spinions Beach Party som lanseres 14. juni, med søte små gule karakterer inspirert etter Minions i hovedrollen. Bli med på et ellevilt party med to funksjoner som fort kan bli en sommerhit!

Quickspin gjør Minions om til Spinions.

Nå dukker de sjarmerende gule karakterene Minions også opp i casinoverdenen, i hvert fall i en utgave inspirert etter Minions. Karakterene har preget alt av merchendising det siste året og har dukket opp i alt fra film til leker og andre produkter hvor de har preget forpakninger.

Når en spinnoff av disse nå debuterer som spilleautomat har de fått det mer passende navnet Spinions og Quickspin har plassert de inn i et sommertema for å være tidsaktuell.

Spilleautomaten Spinions Beach Party tar deg med til Syden hvor drinkene faller lett på de 5 hjulene, 3 radene og 25 gevinstlinjene. Foruten om de høyt utbetalende drink-symbolene og lavt utbetalende tallene og bokstavene, stifter vi bekjentskap med Spinions. Når de dukker opp i det lekne grafiske landskapet med sommermusikk i bakgrunnen, er det gode muligheter for store gevinster. Foruten å fungere som wild har de flere funksjoner som er verdt å merke seg.

”Ellewilde” Spinions gir eventyrlige utbetalinger

Vi er definitiv fans av ”krydder” i hovedspillet og Spinions tar en fortjent hovedrolle i Spinions Beach Party. Får du en Spinion vil den fungere som en vanlig wild, men får du derimot to eller flere er det mulighet for elleville gevinster. Da trigges nemlig en respin funksjon som gjør at symbolene låser seg på hjulet og spinner på nytt.

Dukker det opp flere Spinions gjentar re spinnet seg til du er uheldig og bommer eller når hele brettet er fylt opp. Da kan en gå sommeren blid i møte!

Spillere som er kjent med Jack Hammer kjenner igjen denne funksjonen og spenningen som er å ta og føle på ettersom hjulene begynner å fylle seg opp. Quickspin stopper heldigvis ikke her og gir Spinions ytterlige fokus i bonusspillet.

Slå deg løs på Spinions Beach Club!

Spinions Beach Club slipper deg inn hvis du får 3 Bonus Club symboler og du kan da danse til 10 gratis spinn som fort gir ekstra penger i feriekassa. Spinions fungerer her som ”sticky wild” funksjon. Dukker Spinions opp i løpet av gratis spinnene vil de låse seg fast gjennom hele sekvensen. Det betyr at du allerede fra din første gratisrunde kan ha sticky Spinions på hjulene. I likhet med respin funksjonen er det dermed bare å stålsette seg for store gevinster.

Spinions Beach Party har alt som skal til for å bli en sommerhit på spilleautomatfronten. Mens du venter de siste dagene frem mot lansering kan du spille andre Quickspin hos Betsafe.

BONUS: 100% opptil 2500kr
Spill nå‏