Thunderkick leker med matryoshka dukker

Thunderkick leverer nye spilleautomater på løpende bånd for tiden. Ikke lenge etter Zoom har de nå skiftet fokuset til russiske matryoshka dukker. De berømte tredukkene som har flere lag er hovedfokuset i deres siste spilleautomat med samme navn. Vi har sett nærmere på hva som ”dukker” opp i Babushkas.

Babushka – et unikt stykke russisk historie

En Babushka dukke, bedre kjent som matryoshka, er en russisk dukke av tre med en rekke mindre dukker innvendig. Dukken er det russiske symbol på moderskap, frodighet, fruktbarhet og velstand. Dukken produseres på grunnleggende samme vis som for over 100 år siden. Skallene er hånddreide av samme stykke tre og dukkene er håndmalte. Mens den utvendige dukken er en dame, kan de innerste være av begge skjønn, samtidig som den innerste alltid vil være en baby. Denne russiske kulturarven er utgangspunktet for Thunderkick sin siste automatlansering. Babushka dukkene popper opp i et 3×5 format med strikkemønster i bakgrunnen. Dukkene kommer i ulike størrelser og kan formere seg ved gevinst. De største dukkene har lavest gevinst men det kan også poppe oppe flest mindre dukker, som gir større gevinster. Innsatsen kan varieres fra 1 – 1000 kr og passer både til highrollere samt mindre risikovillige spillere. For å skape ytterligere spenning har Thunderkick inkludert en kreativ wild funksjon med tre ulike muligheter.

Flere muligheter med wild – babushka?

Det er en egen wild – babushka som dukker opp på hjul 3. Denne spinner rundt og det er ikke sikkert den aktiveres. Får du en stjerne over «w» åpner tre muligheter seg, hvis ikke vil den fungere som vanlig wild. De tre funksjonene er:

  • Scare Bear – En bjørn dukker opp og skremmer de laveste verdiene opp i valør. Størrelsen på bjørnen har også noe å si og en kan motta opptil 3 runder med skremsel.
  • Charm Bear – Bjørnen sjarmerer her dukkene og alle symbolene oppgraderes ett nivå.
  • Dance Bear – En trekkspillende bjørn gir 7 gratisspinn hvor wild dukker opp på hvert spinn.

Møt spøkelset og vinn stort!

Når du klarer å fylle hele brettet i Babushkas med samme symbol vil gevinsten øke ett nivå. Det vil si at du blir premiert med en høyere gevinst enn du opprinnelig har vunnet. Hovedgevinsten er et spøkelse som dukker opp hvis du vinner den høyeste gevinsten i form av gule babushka dukker. Utgangspunket er at den høyeste valøren ikke kan oppgraderes et nivå og derfor dukker spøkelset opp og gir store gevinster!

Les om kasinobonuser her

Babuhskas – en automat med flere lag

Thunderkick har igjen levert en spilleautomat med flere underholdene og kreative funksjoner. Spenningen er stor når dukkene begynner å formere seg og du begynner å håpe på at hele brettet blir fylt, samtidig som du er spent på hva som dukker opp i  wild – symbolet. Klarer du å finne spøkelset for de store gevinstene? Som du ser er det en spennende automat Thunderkick kommer med her, og som vi tror kommer til å bli nok en hit fra denne kanten. Koblingen til matryoshka dukker er helt unik, og måten de har klart å knytte opprinnelsen til dukkene i spillet er utrolig bra. Her er det bare å glede seg!

Se hva som dukker opp
i matryoshka dukkene på Babushkas hos Betsafe