Wonky Wabbits- Kaninene inntar hjulene

Kaniner er kjent for å være en dyreart som formerer seg raskt. I den nye spilleautomaten Wonky Wabbits er dette ikke et unntak. Spillet som er utviklet av Net Entertainment tar nemlig i bruk en wild-duplisering funksjon, som i praksis betyr at du kan få hele automaten dekket med wild-symboler.

Den nyeste automaten fra NetNet

Kombinert med at automaten utbetaler gevinst begge veier kan det se ut til at Net Ent har dradd opp en ny kanin av hatten, denne gangen kanskje mer bokstavelig talt enn noen gang! Wonky Wabbits er designet som en tradisjonell 5-hjuls automat med 3 rader.


Wonky Wabbits hos Vera John

Gevinster på Wonky Wabbits

Det som skiller den litt fra en del andre spill er at den utbetaler gevinster begge veier, fra venstre til høyre og fra høyre til venstre. Det gir 100 % flere vinnersjanser og er en stor fjær i hatten. Men som vanlig når Net Ent kommer med noe nytt er det også nye spennende funksjoner.

Funksjoner på Wonky Wabbits

I Wonky Wabbits fra Net Ent er nyvinningen en wild-dupliseringsfunksjon som gjør det mulig å få hele automaten dekket med identiske symboler. Den nye wildfunksjonen til Net Ent gjør det faktisk mulig å få så mange som 14 wildsymboler på automaten.

Enkelt beskrevet er funksjonen laget slik at alle wildsymboler som dukker opp på automaten blir duplisert, eller doblet. Får du for eksempel 2 wildsymboler vil det dukke opp to Wonky Wabbits som gir deg to nye wild-symboler.

Det beste er at disse kun vil dukke opp der det gir deg best gevinst. Automaten er for øvrig artig utformet plassert i en grønnsakhage, med sultne kaniner på jakt etter gulrøtter og andre godsaker.

Det er veldig enkelt å orientere seg på automaten og det er ikke mange funksjoner å forholde seg til. Det gjør at Wonky Wabbits vil passe godt for et bredt publikum som ønsker en god, men enkel spill-underholdning. Du kan prøve Wonky Wabbits gratis hos Vera & John Casino ved å klikke her.