Vinn stort på Yggdrasil nye progressive jackpotautomat

Yggdrasil lanserte nylig deres første progressive jackpotautomat, en bekreftelse på deres posisjon i markedet. Spillutvikleren som i fjor ble kåret til IGR Software Rising Star og Software Supplier of the Year så sent som i år, fortsetter å utfordre gigantene NetEnt og Microgaming. Deres siste tilskudd Empire Fortune vil glede de mange jackpotjagerne der ute med en automat som sikter mot stjernene hva gevinstmuligheter angår. Vi har fått en smakebit på en av årets mest spennende nyheter!

betsson empire fortune

Lanserer Empire Fortune med et smell

Yggdrasil har bygget opp en solid fanskare og lanseringen av Empire Fortune viser at spillutvikleren fortsetter den fine veksten. Den progressive jackpotautomaten står fjellstøtt ved siden av sine argeste konkurrenter Mega Fortune og Mega Moolah. Vi vil faktisk gå så langt å si at underholdningsnivået og funksjonaliteten er bedre enn konkurrentene. Til syvende og sist faller det ned på omsetning og hvor store jackpoter som blir utbetalt, da det er dette som avgjør suksessfaktoren. Empire Fortune kommer i 5×3 format med 20 gevinstlinjer som er preget av høyt utbetalende smaragder og lavt utbetalende kortsymboler. Høydepunktet er bonushjulet og freespins som fryser et spinn hvis to symboler dukker opp på hjulene. De to funksjonene er vell verdt inngangbilletten og med muligheten til å vinne 30 freespins med 10x er det ikke kun på bonushjulet de store pengene ligger.

Freespin Bonanza med 10 x!

Enhver progressive jackpotautomat som skal utfordre tungvekterne i bransjen må ha fokus på freespins og Empire Fortune slår knockout på konkurrentene. Ikke på grunn av kreativitet, men ene og alene muligheten til å vinne 30 freespin med 10x! Yggdrasil belønner spillere som får 4 og 5 freespins – symbol som gjør freespins til en attraksjon for seg selv som gir store gevinster. Progressive jackpotautomater har for vane å fokusere for mye på bonusspillet og millionene, slik at de andre funksjonene blir nedprioritert. Her har Yggdrasil et stort fortrinn over sine mer profilerte konkurrenter. Selvsagt er ikke dette nok, men selve bonusfunksjonen vil vi faktisk påstå er best i bransjen!

Beste bonusspillet i bransjen

Vi er meget begeistret for bonusspillet i Empire Fortune, som aktiveres med 3 bonussymbol og spinner deg oppover de 3 lagene som utgjør en oval pyramide. Her skiller Yggdrasil seg ut, ikke grunnet formen, men på grunn av mulighetene til å vinne freespins og raketter i bonusmodus.

Rakettene skytes ut og lander på 3-12 av symbolene i bonusspillet (ikke jackpot) og gevinstene telles opp. Hovedargumentet vårt for at Empire Fortune leverer toppkarakter i denne kategorien er muligheten for å vinne stort uten å vinne en av jackpotene. Mega Fortune og Mega Moolah er automater etter ”go big or go home” prinsippet, mens på denne automaten kan du f.eks, stikke av med 30 freespins x 10 som fort kan overstige de to mellomste jackpotene. For ordens skyld er det 3 jackpoter som kan vinnes:

  • Joker – 20 millioner kroner +
  • Diamant – 20 000 kroner+
  • Gull – 2000 kroner +

Her er det bare å prøve lykken og krysse fingrene for store gevinster!

Bli den første multimillionæren til Yggdrasil!

Nå kan du bli historisk dersom du blir den første multimillionæren til Yggdrasil. Siden automaten er splitter ny har den ikke hatt en stor utbetaling enda. Hvem som stikker av med den første hovedjackpoten på Empire Fortune er det derfor knyttet stor spenning til.

Topp beløpet startet på hele 20 millioner kroner og vil kun øke i tiden fremover. Empire Fortune har alt som skal til for å utfordre gigantene i bransjen, så gjenstår det å se om spillerne er like begeistret som oss for denne perlen av en progressiv jackpotautomat!

Blir du Yggdrasil første multimillionær?