Yggdrasil byr på apestreker og EM – stemning i deres to ny spilleautomater

Yggdrasil lanserte nylig to nye spilleautomater. Monkey King som er full av apestreker, eller rettere sagt innholdsrike funksjoner, og EM spilleautomaten Bicecleta som er en ”spin off” av Yggdrasils populære Vikings GO Wild automat. Vi har sett nærmere på hva du kan forvente deg av de to spilleautomatene som slippes ut på markedet i disse dager.

Monkey King gir gevinstmuligheter fra begge sider!

Vi starter med Monkey King som fokuserer på temaet om den såkalte kongen av aper. Karakteren som kommer fra filmens verden og som ligner på en Kung Fu munk, viser sitt ansikt på forskjellige øyeblikk i løpet av spilløkten. Automaten har et østlig preg, som kommer frem i bakgrunnen og ulike typer symboler, samt lydsporet. Spilleautomaten har 5 hjul x 3 rader og gir gevinster fra begge sider på alle mulige måter (243 ways to win). Gevinstene multipliseres også hvis du treffer to eller flere symboler på samme hjul. Får du eksempelvis 1x2x2 av samme symbol på tre linjer vil gevinsten multipliseres med 4.

Det tar ikke langt tid før de ulike funksjonene dukker opp mens du spiller Monkey King. Spesielt de to forskjellige wild – symbolene vises på regelmessig basis. Det første wildsymbolet dukker opp på det midterste hjulet og viser tallet tre. Den blir stående til tallet 0 viser og den forsvinner. Det andre alternativet er ”sticky wild” og dette wild – symbolet er å finne på hjul 2 og 4. Ved gevinst vil symbolet blir værende til første tapende spinn. Klarer du å kombinere de to variantene, garanteres 3 spinn med ”sticky wild”. Foruten at de dukker opp av seg selv, bidrar Monkey King med ekstra hjelp!

Monkey King gir deg ekstra gevinstmuligheter!

I hovedspillet dukker Moneky King relativt ofte opp og gir ekstra hjelpemidler. Wild på hjul 2,3 eller 4, og han fullfører en gevinstrekke over alle fem hjulene, samtidig som han av og til hjelper med et siste gratisspinn – symbol. Dette skjer helt tilfeldig og øker spenningen!

Tre forskjellige typer gratis spinn som gir store gevinster!

Får du tre eller flere gratisspinn symboler vil du vinne bonusspillet. Her får du valget mellom tre forskjellige typer gratisspinn:

  • 6 gratis spinn med ”sticky wilds” – Du starter med en wild og du ender med ikke mindre enn 6 samtidig på andre og fjerde hjul.
  • 8 gratis spinn med permanente sticky wilds – Dukker opp på andre og fjerde hjul pluss en stablet wild (3 rader) som kan lande på det midterste hjulet til enhver tid.
  • 10 gratisspinn med permanente ”sticky wilds” – Permanent wild på midterste hjul pluss andre og fjerde vil bli værende hvis de dukker opp i løpet av gratisspinnene.

Hvilket alternativ ville du velge? Alle tre gir muligheten for store gevinster!

Se opp for skattekisten på hjul 5

Som i andre Yggdrasil spill som eksempelvis Vikings Go Wild kan en skattekiste/pokal dukke opp på hjul 5 i både hoved- og bonusspillet. Skattekisten gir en gevinstrekke av ulike summer og muligheten for gratisspinn. Rekken beveger seg over skjermen og stopper på en av gevinstene. Er du heldig vinner du hovedgevinsten på 1000 mynter eller gratisspinn.

Kjør en Bicicleta for store gevinster!

Vi fortsetter med Yggdrasil sin EM -automat som har fått navnet Bicicleta og som er en ”spin off” av den populære spilleautomaten Vikings Go Wild. Funksjonene er de samme, men vikingene er byttet ut med fotballspillere for å gi EM – stemning. Ved tre til fem free spin – symboler vinner du 8, 16 eller 24 gratis spinn. Under gratis spinnene vil alle de høy utbetalende fotballspillerne prøve på en bicicleta, og skåres det vil dette symbolet bli ”sticky wild” for resten av spinnene. Dukker pokalen opp på hjul 5 kan du i tillegg få flere spinns, gevinster og en sammenhengende wild over hjul 1,2,3 eller 4. Er du heldig med wild kombinasjonene og får en pokal eller to, kan du vinne store gevinster på denne EM – automaten.

Prøv en av Yggdrasils nye spilleautomater hos Folkeautomaten i dag!

BONUS: 500% opptil 600kr
Spill nå‏