gift

Spellcast

I Spellcast møter du mystisisme og trolldom. Tryllestaver og eliksirer skaper en en stemning til og ta å føle på. NetEnt har levert en automat med scatter, Wilds, freespin og en retur på 96%

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Linjer: 20
  • Bonus spill: Nei
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Utbetaling: 96%
  • Programvare:

Spellcast på nett

Spellcast er en klassisk videoautomat laget av Net Entertainment. Automaten bygger på magi og trolldom gjennom symboler av tryllestaver og mystiske eliksirer. Slik faller den inn i samme kategori som flere andre spilleautomater som også er magi-inspirerte.

Her er det bare å lene seg tilbake og la seg trollbinde av en spilleautomat som har både wild- og scatterfunksjon. Vinnersjansene på Spellcast regnes som gode og gjør den til en av de mer populære slotene til Net Ent.

Hvordan spille Spellcast?

Har du vært borti andre Net Entertainment spilleautomater vil du ha små problemer med å tilnærme deg til Spellcast på nett som også kan minne om Magic Portals og Secret of the Stones. Nederst  finner du nemlig spillkontrollen som er felles for alle Net Ent sine automater. Her er det egne knapper som lar deg styre innsatsnivå, innsatslinjer og myntverdi.

Variablene er ulike mellom de forskjellige spillene, men fremgangsmåten er akkurat den samme på spilleautomaten. Det finnes 4 innsatsnivåer og 20 gevinstlinjer, hvor du selv velger hvor mange av linjene du ønsker å ha aktiv.

Vi anbefaler alltid å ha alle aktiv da det gir større vinnersjanser og er en moderat driver i forhold til å påvirke innsatsen du spiller med. Her er myntverdien langt mer avgjørende og denne kan du sette fra 20 øre og helt opp til 400 kroner per spinn.

Når du spiller Spellcast online vil du bli oppmerksom på to ekstrafunksjoner på spilleautomaten. Den første er wildfunksjonen som er en joker som går inn og erstatter andre symboler. Denne er avbildet med en trollmann med stokk og har med seg en multiplikator på 2x på alle gevinster som skapes med en wild. Det eneste den ikke kan erstatte er scatteren, som bringer oss til den andre ekstrafunksjonen.

Scatteren er avbildet av en krystallkule, av typen som viser deg fremtiden, og med 3 eller flere slike får du straks 15 gratisrunder. Under disse rundene vil alle gevinster blir multiplisert med 3x på spilleautomaten.

Vi liker spilleautomater på nett som Spellcast og håper å se en oppfølger!

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Spell Cast var en av de første spilleautomatene som Net Ent lanserte. Derfor vil du sjelden komme over Spellcast frispinns eller unike kampanjer på akkurat denne automaten.

Hvis du derimot ønsker å prøve et gratis Spellcast spill, så er du velkommen til å prøve vår demoversjon av spilleautomaten her på siden. Da får du mulighet til å bli kjent med spillet, og når du senere ønsker å spille med ekte penger kan du bare besøke et av casinoene som vi samarbeider med og som tilbyr automaten.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Spellcast?

For å kunne få gevinst i Spellcast er du avhengig av minst 2 like symboler på spilleautomaten. Her starter utbetalingene ganske moderat helt ned mot 2 mynter, som kan være snakk om alt fra noen øre til 10 kroner, avhengig av hvilken myntverdi du spiller med.

5 like symboler er det høyeste du kan oppnå og her ligger det mulighet til å vinne opp til 10 000 mynter, eller opp til 50 000 kroner på ett spinn. Gevinstene kan likevel bli enda større ettersom det kan oppstå flere vinner-rekker samtidig. Siden det også finnes flere multiplikatorer kan gevinstene bli enda større enn dette på spilleautomaten.

Konklusjon

Spellcast er en førstegenerasjons videoautomat. Dersom du har prøvd de nyere typene, slik som Magic Portals, vil det være en merkbar forskjell både i grafikk og funksjonalitet. Men selv om den er en del år eldre syntes vi likevel at Spellcast holder god stand.

Alderen til tross er den fortsatt en av de mer populære spilleautomatene på nettet og det er neppe tilfeldig. Gode vinnersjanser og et underholdende tema er viktige årsaker til dette. Prøv den selv hos Mr Green og se hva du selv syntes.

SPILL NÅ