gift

The Invisible Man på nett

The Invisible Man lansert av Netent er basert på en amerikansk skrekkfilm fra 1933. Karakterene i filmen er høyt utbetalende symboler. Den usynlige mannen og politiet er wilds. Bruk bonusspillet og freespins for å oppnå maksimale gevinster.

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Nei
  • Tema: Horror
  • Linjer: 20
  • Bonus spill: Ja
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Programvare:

Hvordan spille The Invisible Man?

The Invisible Man har 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer og gevinster utbetales fra begge sider av spilleautomaten. Win both ways som det heter sørger for ekstra gode gevinstmuligheter. Hjulene fylles opp med høyt utbetalende karakterer fra filmen og lavt utbetalende tall og bokstaver.

På de ulike radene vil The Invisible Man og en politikonstabel tilfeldig dukke opp som wild symboler og trigge re-spin funksjonen. Gevinstlinjene på The Invisible Man kan ikke endres, men innsatsnivået og pengeverdien kan justeres fra 2 kroner til 1000 kroner pr trykk. Foruten å trykke manuelt, kan en benytte autospill og avanserte innstillinger.

En kan velge at autospillet stopper når bonusspillet blir vunnet, saldoen øker eller reduseres med et bestemt beløp eller ved gevinst-overskridelser av et bestemt beløp.

Spilleautomaten ligner litt på samme stil som Slot Father på nett, særlig når det gjelder temaet. Vi liker disse typene og håper at Netent gir ut flere slike.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

The Invisible Man freespins finnes ikke integrert i spillet, men det byr på re – spin funksjon i hovedspillet ved at The Invisible Man dukker opp tilfeldig fra høyre og politikonstabler fra venstre. Denne funksjonen trer i kraft ved at en av de to karakterene dukker tilfeldig opp på en av de tre radene. De beveger seg mot enden av maskinen i motsatt retning. Hvis de ulike symbolene dukker opp på samme linje og kolliderer utløser dette 10 freespins, og kolliderer flere symboler i løpet av re – spinn vil en bli belønnet med ytterligere 10 spinn. Her kan du glede deg til animasjonene og kampen som utspiller seg.

Freespin modus er lik hovedspillet i utforming, men wild symbolene dukker opp oftere. Det er i tillegg en ekstra gulrot i form av Police Spins og Bonus Game. Når de respektive wild symbolene forsvinner ut av radene vil de øke et barometer på hver side. Får du 10 The Invisible Man symboler vil du vinne Bonus Game etter endte freespins, eller Police Spins ved 10 politikonstabler. De to bonusspillene kommer i tillegg til gevinstene som er vunnet under dine freespins. La oss se nærmere på de to spillene:

Bonus Game

Bonus Game består av tre forskjellige bygninger som skal stjeles fra. I hver bygning er det 5 ulike aktører fra filmen og bonusspillet består i å trykke på valgmulighetene for gevinster og multiplikasjon symboler. I hver av de tre bygningene er det også en politialarm som gjør at spillet vil avsluttes.

Her er det om å gjøre å finne politialarmen som valg 5 for å øke gevinstene. En kan maks multiplisere totalgevinsten med 4x. Når du har vært i de tre bygningene telles gevinstene opp og multipliseres.

Police Spins

Police Spins er ytterligere 3 freespins hvor 5 tilfeldige standard wilds blir utplassert på hjulene før resten av symbolene dukker opp.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har The Invisible Man?

The Invisible Man jackpoten er  ikke progressiv og gevinstene vil øke etter innsatsnivå og maks gevinst er på 200 000 mynter. Hovedgevinsten er 5 røde symboler av Flora Cranley som gir 500 mynter.

Andre høye utbetalinger er symbolet av andre karakterer fra filmen som gir fra 150 mynter til 400 mynter ved 5 like. Ved å øke innsatsen pr linje kan disse gevinstene økes med 10x.

Konklusjon

The Invisible Man er nok en film de færreste har sett, men en kommer fort inn i hvordan spilleautomaten fungerer. Kanskje frister det å se filmen etter at du har prøvd spillet. Uansett, hovedspillet gir økt spenning og gevinstmuligheter med bevegelige wilds fra begge sider av automaten. Når først en wild dukker opp øker spenningsnivået, og om det dukker opp flere vil de kollidere og utløse freespins og store gevinster.

The Invisible Man gir spillere konstant spenning og freespins har en ekstra dimensjon med at en kan vinne bonusspill på toppen. Ikke nok med høy spenningsfaktor; re – spin og freespins bidrar med store gevinster og en hovedgevinst på hele 200 000 mynter!

SPILL NÅ