gift

Tiki Wonders

Tiki Wonders er utviklet av NetEnt og handlingen finner sted på en vakker øy i Stillehavet. Spillet kan friste med to progressive jackpoter og et godt utvalg av spesialfunksjoner som wilds og scattere.

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Linjer: 30
  • Bonus spill: Nei
  • Wild Symbol: Ja
  • Gratis spinns: Ja
  • Utbetaling: 93.5%
  • Programvare:

Tiki Wonders på nett

I Netent sin Tiki Wonders befinner vi oss på en Stillehavsøy omgitt av palmer, asurblått hav og kritthvite strender. La oss heller ikke glemme hula-hula damene og de fargerike drinkene, så skulle rammen være perfekt lagt for en hyggelig opplevelse.

Tiki Wonders kan faktisk vise seg å bli den hyggeligste opplevelsen du har hatt. Her finnes nemlig en progressiv jackpot hvor det kan ligge millioner kroner i jackpoten. Så kanskje du selv snart befinner deg på første fly mot sydligere breddegrader. Prøv gratis Tiki Wonders i vår demoversjon.

Hvordan spille Tiki Wonders?

Spill på Tiki Wonders kan være like enkelt som det er å sette seg ned på en solseng og nyte tilværelsene. Har du spilt på en annen Netent-automat er nemlig sannsynligheten stor for at du vet hvordan innsatsen skal plasseres. Netent har nemlig en tendens til å benytte samme spillkontroll på sine fleste spilleautomater, noe du kan lese mer om her.

For deg som ikke har vært borti disse spilleautomatene før kan vi fortelle at du i bunn av automaten finner egne knapper hvor du styrer innsatsnivå, antall innsatslinjer og smyntverdi. Innsatsnivåene på Tiki Wonders er et tall mellom 1-5, og jo høyere innsatsnivå du velger desto høyere blir gevinstene.

Antall innsatslinjer velger du om du ikke ønsker å spille på alle radene samtidig. Da går innsatsen ned, men det samme gjør gevinstmulighetene på spilleautomaten. Myntverdien du velger angir hvor mye penger du får tilbake for gevinstene dine. Alle utbetalinger blir gjort i mynter, hvor du får kroneverdien ved å multiplisere med valgt myntverdi.

Ser vi nærmere på funksjonene som inngår i Tikiwonders vil du se at spilleautomaten har både wild- og scatterfunksjon. Wildsymbolet kan inngå i en hvilken som helst kombinasjon med andre og vil alltid ta form som det symbolet som gir deg den beste utbetalingen. Scatter-symbolet er med å gi deg freespins og ekstra gevinster, og her er det to ting du bør merke deg.

Det ene er at du får en multiplikator på disse symbolene som tilsvarer antallet scattere du får samtidig. Det andre er at du ved 3 eller flere scattere automatisk blir tildelt freespins og her er det mulig å få med seg opp til 30 gratisrunder på spilleautomaten.

I forhold til andre norske spilleautomater på nett er denne ganske lett å spille på.

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Vi kjenner ikke til noen spesielle Tiki Wonders frispinns kampanjer eller bonuser på nettet akkurat nå. Det er likevel ikke sagt at du ikke kan finne det. Mange casino deler ut freespins på spilleautomater regelmessig til spillerne sine, så det beste tipset er å følge godt med der du spiller til daglig så kan det være at det dukker opp et godt tilbud.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Tiki Wonders?

Tiki Wonders har to progressive jackpotter som den deler med spilleautomatene Icy Wonders og Geisha Wonders- to andre Netent-automater. Det gjør at hver eneste gang noen spiller på Tiki Wonders på nett eller en av de to andre automatene, så havner det en liten andel av innsatsen i jackpotene.

Med tre spill som bidrar vokser jackpotene raskt, så her kan det fort være snakk om mye penger om du skulle være den utkårede. Se for øvrig spilleautomatens utbetalingstabell for oversikt over hvilke andre symboler som gir utbetaling og hvor mye du kan vinne på disse, før du prøver den selv på ordentlig hos Vera John eller Betsson.

SPILL NÅ