gift

Tomb Raider slot

Bli med på eventyr med Lara Croft i Microgaming sin Tomb Raider. Utforsk gravkammer og avdekk spennende skatter som kan gi deg klingende mynt på kontoen. Er du heldig vanker det en solid bonus på deg!

Hovedpunkter

  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Ja
  • Tema: Movies
  • Linjer: 15
  • Bonus spill: Ja
  • Gratis spinns: Ja

Tomb Raider spilleautomat på nett

Tomb Raider begynte som et dataspill og har siden blitt film, og nå også spilleautomat. Det er Microgaming som har laget spillet som har vært i porteføljen deres noen år allerede. Faktisk er dette et av deres mest populære spill, og det må derfor være lov å si at den også er en liten legende på nettet. I Tomb Raider møter vi Lara Croft, en kvinnelig engelsk arkeolog som utforsker urgamle graver og ruiner. Slik har hun blitt den kvinnelige utgaven av Indiana Jones, og som i filmen ble spilt av ingen ringere enn Angelina Jolie. Microgaming har sørget for å bevare litt av det sensuelle i Lara Croft karakteren på automaten, som også har et interessant spekter med funksjoner med seg.

Hvordan spille Tomb Raider?

Tomb Raider har vært på markedet noen år allerede, og bærer nok også litt preg av dette. Sammenlignet med nyere spilleautomater så vil du nok ikke vurdere denne som en av de «fresheste». Når det er sagt så har den likevel mye spennende å by på. Oppbyggingen er helt tradisjonell med 5 hjul og 3 rader, og med 15 tilgjengelige gevinstlinjer. Helt nederst på automaten finner du et sett med symboler som angir hvor mange linjer du kan velge å spille på, myntverdi og to spinn-knapper. Den ene for å spille med maks innsats, og den andre for å spinne med de valgene du selv har gjort. Du kan spille med en myntverdi fra 0,02 og opp til 1,00 per spinn. Det gir en laveste innsats på €0,25 mens du kan spille med opp til €37,50.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

I utvalget av funksjoner bærer nok Tomb Raider noe preg av at den har vært på markedet en stund allerede. Det er ikke dermed sagt at det ikke finnes funksjoner, men dere som er godt vant vil nok kunne savne enkelte nye elementer her. Her er de funksjonene som finnes:

  • Wilds: Tomb Raider-logoen fungerer som wildsymboler og virker på den tradisjonelle måten ved at de går inn og erstatter andre symboler, og slik sørger for lengre gevinstrekker. Den vil ikke kunne erstatte scatter og bonussymbolet
  • Gravkammerbonus: En viktig del av Lara Craft sin jobb dreier seg om og utforske gravkammer. Et idol, eller en spesiell figur, sørger for at du kan få tilgang til denne bonusen. Avhengig av hvor mange av disse du får vinner du et pengebeløp. 5 symboler gir størst gevinst, men vær oppmerksom på at hvor mye du kan vinne her også vil avhenge av innsatsnivået du spiller på
  • Gratisrunder: Tre eller flere symboler av Lara Croft gir deg umiddelbart 10 gratisrunder. Disse aktiveres og spinnes automatisk med en aktiv gevinstlinje. Det som er litt spesielt med gratisrundene er at det spilles med en multiplikator på 3x. Du kan også vinne flere freespins mens du holder på med gratisrundene

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Tomb Raider?

Tomb Raider er ikke en automat du velger først og fremst på bakgrunn av at du jakter de store gevinstene. Den høyeste gevinsten du kan vinne er på 7500 mynter, og dette er nok noe lavt sammenlignet med hva andre Microgaming automater gir. Det er 5 wildsymboler som gir den høyeste gevinsten, som allerede nevnt på 7500 mynter. Deretter følger idol-symbolet som kan gi opp til 2500 mynter. På de ordinære symbolene er 500 mynter maks gevinst, ved 5 like symboler. 3 like symboler er minimum for å vinne, og alle gevinster oppstår fra venstre til høyre.

Konklusjon

Tomb Raider er en aldri så liten legende på nettet. Med eventyr-heltinnen Lara Croft i hovedrollen har spillet spunnet seg inn i hjertene til mang en spiller. Spillet tar deg med på et eventyr med spennende møter på veien, og hvor både bonuser og wildsymboler sørger for gevinster. De visuelle effektene bærer preg av at Tomb Raider har vært noen år på markedet allerede, og spesielt spillere som har brukt mye tid på de nyere spillene vil overgangen kunne virke stor. Gevinststørrelsene er heller ikke spesielt mye å skryte av. Når det er sagt så har Tomb Raider en solid fanskare, og er ikke uten tilfeldigheter en av Microgaming sine mest suksessrike automater gjennom tidene. Gi den et forsøk, så faller du kanskje for beina til Lara Croft du også. Prøv også oppfølgeren Tomb Raider 2, som kan være tilgjengelig i ditt nærmeste casino.