gift

Wacky Waters

Wacky Waters tar oss med under havets overflate. Her blir du tatt med på en underholdende reise med funksjoner som scatters, wilds og freespins. Dette er imponerende takter fra Playtech.

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Ja
 • Tema: Animals
 • Linjer: 15
 • Bonus spill: Nei
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Utbetaling: 95.57%
 • Programvare:

Wacky Waters slot på nett

Wacky Waters er en 5 hjuls videoautomat med 3 rader og som totalt kan by på 15 gevinstlinjer. Symbolene består av lavt utbetalende bokstaver og høyt utbetalende fiskesymboler. Her finner du alt fra ulike typer av krepsedyr til sjøstjerne, blekksprut, fisk og hai. I tillegg er det flere andre symboler som inngår i spillets ulike bonusfunksjoner, som vi vil komme tilbake til etter hvert.

Wacky Waters er utviklet av svenske Playtech og med et undersjøisk tema. Sannsynligvis er dette på varmere breddegrader da ulike koraler kan sees i bakgrunnen, et inntrykk som forsterkes av de ulike fiskeslagene som inngår i spillet. Grafikken kan minne om barne-tv figuren Svampebob Firkant og du har massevis av animasjoner et herlig lydspor å se frem til. Utvalget av funksjoner er særdeles bra, og om litt vil du kunne lese mer om de mange mulighetene som Wacky Waters har å by på.

Hvordan spille Wacky Waters?

Wacky Waters finnes både som demoversjon og pengeversjon. Ved å klikke på knappen «play for real money» nederst på automaten bytter du fra demo- til pengeversjon. Uansett hvilken av versjonene du spiller på så vil innsatsen din bestemmes gjennom å regulere nivåene på innsatsknappen. Nivåene reguleres her ved å trykke på pluss og minustegnene, og starter på en nederste innsats fra 1,50 kr per spinn og opp til formidable 11 125 kr per spinn. Det er sjelden vi finner spill med en like stor spennvidde hva gjelder innsats, så her kan også highrollerne virkelig få slått seg løs. Ettersom antall gevinstlinjer er fast gjennom hele spillet, er dette egentlig det eneste du trenger å forholde deg til hva gjelder innsats. Når det er gjort gjenstår det egentlig bare å hive seg ut i dypet ved å trykke på spinn-knappen.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Wacky Waters har et usedvanlig bra innhold av ulike funksjoner og her har Playtech virkelig lagt seg i selen for å lage et spill med et bredt repertoar. Her er hva spillet kan by på:

 • Wilds: Dette er en alt annet enn vanlig wildfunksjon, og omtales for «Puffin’ Up Feature». Her møter vi Kulefisken Albert, også kjent som en «blowfish», den svært giftige fisken som er kjent for å blåse seg opp. Når den dukker opp midt på hjul 3 er det nettopp dette den vil gjøre, nemlig blåse seg opp og legge igjen alt fra 1-6 tilsvarende symboler rundt om på hjulene. Den vil da bli til en wild ved å gi deg ekstra gevinster
 • Cash Crab feature: Eremittkrepsen er kjent for å være en svært sjenert skapning, som trives best i huset sitt. Når disse symbolene dukker opp på hjulene så kan det være med en liten ekstra pengepremie. Eremittkrepsen sitt symbol kan dukke opp fra 3 til 5 i slengen. Får du 3 symboler får du ett forsøk på å gjette hvilket hus som skjuler en liten kreps. 4 symboler gir 2 forsøk og 5 symboler 3. Gjetter du rett vinner du en pengepremie på 100x innsatsen din!
 • Albert’s Underwater Bonus: Får du tre symboler av et anker starter du et eget bonusspill med kulefisken Albert i hovedrollen. Han har satt seg fast i ankeret, og nå er det din jobb å hjelpe han til frihet. Du navigerer ved å bruke piltastene og på veien kan du plukke opp både wildsymboler, multiplikatorer og gratisspill. Hvor mye klarer du å få med deg før Albert går tom for luft?
 • Wacky Waters Freegames: Gratisrundene i Wacky Waters får du fra Albert sitt bonusspill som beskrevet over. Disse samler du på veien i bonusspillet. Skulle du være heldig å få et anker på hjul 1,3 og 5 under gratisrundene, så vinner du ytterligere 8 freespins.

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Wacky Waters?

Som du sikkert allerede har skjønt, så er det mange måter du kan vinne på i Wacky Waters. Gevinster på de ordinære symbolene starter på 2 like symboler, og med 5 mynter som laveste gevinst. Haien er det symbolet som gir mest penger i hovedspillet med 750 mynter ved 5 like symboler. Men det er kulefisken Albert som gir mest for pengene. Han utbetaler nemlig hele 3000 mynter om du skulle få 5 av ham på hjulene – og da han i tillegg er en wild kan du se frem til enda større utbetalinger. Med tanke på hvor stor innsats du har mulighet til å spille med i Wacky Waters, så skulle det åpne opp for å få med seg relativt bra med penger fra spillet.

Konklusjon

Wacky Waters er et morsomt spill som vi tror vil appellere til et bredt antall spillere. Spesielt morsomt blir det når kulefisken Albert inntar hjulene, og her har Playtech gjort en god jobb med hvordan de har utviklet de forskjellige delene av spillet. Når Albert blåser seg opp blir det både morsomt og innbringende, og det gir også opplevelsen en ekstra dimensjon når du selv får styre Albert og jakte gevinster i bonusspillet. Et høyt innsatsnivå og muligheten til å få tilbake opp til 300x gevinsten, gjør også Wacky Waters til en potensielt innbringende spilleautomater på nett. Liker du tegnefilm tema så er dette et spill du med stor sannsynlighet kommer til å like.

BONUS: 100% opptil 2500kr
Spill nå‏