gift

Wild Chase: Tokyo Go på nett

Introduksjon

Bli med på et eventyr i Tokyo som får hjertet til å banke, fordi her venter det store gevinster fra en helt uvanlig spilleautomat. Med 76 utbetalingslinjer, en wild og en free spinn funksjon kan du forvente mye ekstraordinær moro.

Hovedpunkter

 • Type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Coin Value: 0.8 euro to 100 euro
 • Scatter: Nei
 • Wild Reel: Ja
 • Linjer: 76
 • Bonus spill: Nei
 • Wild Symbol: Wild Chase Tokyo G
 • Gratis spinns: Ja
 • Utbetaling: 96.54%
 • Programvare: Quickspin

Wild Chase: Tokyo Go på nett

Spilleautomaten Wild Chase: Tokyo Go fra Quickspin ble lansert i 2019. Som navnet tilsier kan du forvente mye fart og spenning fra denne spilleautomaten mens du blir tatt med midt i Japans hovedstad, Tokyo.

Wild Chase: Tokyo Go har en ganske unik oppsett av hjul og rader – denne spilleautomaten har 5 hjul som veldig mange andre nye spilleautomater, mens hver av de har forskjellige antall rader. De to første hjulene har tre rader, de to neste har fire, og det siste hjulet har 5 rader. Til sammen har denne spilleautomaten 76 utbetalingslinjer.

Volatiliteten til denne spilleautomaten er satt til middels til høy, noe som betyr at du kan forvente ganske høye utbetalinger. Det maksimale du kan vinne på denne spilleautomaten er 275.700 mynter.

Hvordan spille Wild Chase: Tokyo Go?

Quickspin har inkludert to spennende funksjoner i denne spilleautomaten, hvorav den ene forvandler brettet til Wild Chase: Tokyo Go til en vanlig 5×5 brett og dermed øker antall utbetalingslinjer fra 76 til 259.

 • Wins of Fortune Respin. En serier kan utløse respinn-funksjonen på Wins of Fortune. Symbolene som gir en gevinst hopper ett skritt til venstre mens brettet utvider seg for forblir der for en respinn. Du får gevinster for hvert re-spinn helt til det ikke er flere gevinster å få.
 • Super Respinn Feature. Super spin blir aktivert etter fjerde vinnende spinn. I Super Spinning vil alle vinnende symboler bli på breddet, og spillet snurrer til det ikke er flere vinnende symboler på hjulene. Gevinster utbetales for hvert spinn. For hvert spinn, utvides breddet med flere og flere rader.

Dette er ikke den første spilleautomaten av den typen som Quickspin har levert. Tidligere har de lansert en spilleautomat som heter Prime Zone og som har vært på topp 10 i Norge i en del måneder i 2019.

Hva betyr de ulike knappene?

Her er hva de ulike knappene i Wild Chase: Tokyo Go betyr:

 • Innsats – Den totale innsatsen vises i TOTAL Innsats-displayet. For å endre innsatsen, klikk på displayet og velg ønsket totalinnsats.
 • Spinn – Spillet startes ved å trykke på SPINN-knappen. Mens hjulene snurrer, kan du raskt stoppe spillet ved å trykke på SPINn-knappen i skrivebordsversjonen eller skjermen i mobilversjonen.
 • Resultat – Alle gevinster i løpet av en spillrunde vil bli vist i WIN-feltet. Symbolgevinster vises i gevinsttabellen som gjenspeiler gjeldende innsatsinnstilling. Gevinstene utbetales fra venstre og høyre. Bare de høyeste gevinstene per innsats utbetales.
 • Resultattabell – Alle vinnerkombinasjoner vises i spillets VINNTABELL som du får tilgang til ved å trykke på «i» -knappen på tastaturet.
 • Autoplay – Autoplay lar deg spille flere runder automatisk. Trykk på AUTO GAMES og velg et antall runder for å starte autospill.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Siden Wild Chase: Tokyo Go er fortsatt et relativt nytt spill, finnes det ikke så mange Wild Chase: Tokyo Go free spins, men det vil komme snart. For nå kan du teste ut denne spilleautomaten uten å bruke en krone. Spill Wild Chase: Tokyo Go gratis ved å bruke demoversjonen hos et casino på nett som tilbyr denne spilleautomaten.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Wild Chase: Tokyo Go?

Ingen har tatt den store premier hos Wild Chase: Tokyo Go enda, men hvis du liker å drømme deg bort kan vi si følgende: den maksimale gevinsten hos denne spilleautomaten er 2.757 mynter. Med en maksimal innsats på 1.000 kr, kommer den totale mulige gevinsten på 2.7 millioner kroner!

Wild Chase: Tokyo Go på mobil

Som en del andre norske spilleautomater, er Wild Chase: Tokyo Go tilgjengelig på mobil. Akkurat hvordan du kan spille på mobil er også forklart høyere opp i anmeldelsen.

Konklusjon

Wild Chase: Tokyo Go  er en spennende ny spilleautomat. Det som gjør den så spennende er det unike oppsettet av hjulene og radene, og den store hovedgevinsten, så klart. Hvis du liker å vinne stort og du liker fart og spenning, anbefaler vi at du sjekker ut denne nyheten fra Quickspin.